Pokud se MMA zápasníkovi v dohledné době porouchají brzdy v autě, nebo si při tréninku vymkne třeba kotník, nemusí za tím být pouhá smůla, nýbrž černá magie - tedy pokud na takové věci věříte. Údajná milenka českého bijce se totiž pochlubila na svém instagramu, že si pořídila voodoo panenku, kterou hodlá použít právě proti černovlasému svalovci.

Silikonem a plastickými operacemi značně vylepšenou blondýnu totiž zjevně popudilo vystoupení Karlose Vémoly v pořadu Show Jana Krause, kde zápasník nejen popřel údajnou aférku. Zapřel dokonce, že by Zdeňku Černou alias Lulu vůbec nějak blíž znal.

VIDEO: Kraus zhodnotil Vémolovu show a slíbil pomoc ve vztahu

Video
Video se připravuje ...

Kraus zhodnotil Vémolovu show a slíbil pomoc ve vztahu iSport TV

„Lulu ani nevím, kdo je. Takových Lulu je,“ pronesl Karlos Vémola s ironickým úsměvem směrem k moderátorovi pořadu. Ale jelikož sociální sítě jsou pro každého, kdo si je založí, možností vyjádřit svůj názor, Lulu tak pomocí voodoo panenky s Karlosovým jménem dala jasně najevo ten svůj.

„Karlos Vémola je trapný a trapnější,“ reagovala na „terminátorovo“ vystoupení v primáckém pořadu Lulu. To Vémolova toho času bývalá oficiální partnerka Lela Ceterová (31) je naopak plná vstřícných gest. Společné dcerce Lili (9 měsíců) pořídila nové body, na čemž by nebylo nic zvláštního, nebýt nápisu na něm. Ten totiž hlásá: „Miluji svou maminku a tatínka.“ Lela Ceterová se tak dost možná snaží vyslat do světa signál, že hodlá pomoct budovat a udržovat dobrý vztah mezi Karlosem Vémolou a jejich společnou dcerkou.      

VIDEO: Vémola řeší příjemné starosti: s partnerkou Lelou vybírali kočárek pro dceru

Video
Video se připravuje ...

Vémola řeší příjemné starosti: s partnerkou Lelou vybírali kočárek pro dceru iSport TV

Fotogalerie
75 fotografií