Hvězda muzikálu Čarodějka, který se v září vrací na jeviště divadla GoJa Music Hall, již brzy oslaví 18. narozeniny. S tímto věkem bývají spojené často i první lásky a vztahy, v případě Grossové tomu není jinak.

Dříve prožívala pvní vzplanutí spolu s kolegou Janem Francem, který v Čarodějce hraje Boqa. Spolu se na jednom jevišti objevili také ve Fantomovi opery, nakonec ale v červenci Natálka přiznala rozchod s tím, že s Janem zůstali kamarádi.

Zdá se, že teď už je opět zamilovaná, ačkoliv o tom ještě nechce úplně veřejně mluvit. Šušká se, že jejím novým přítelem je operní zpěvák Daniel Matoušek, s nímž vystupovala na posledním rozloučení se zesnulou Hanou Krampolovou (†59). 

VIDEO: Šárka Grossová, Natálie Grossová a Denisa Grossová na narozeninách Františka Janečka

Video
Video se připravuje ...

Šárka Grossová, Natálie Grossová a Denisa Grossová na narozeninách Františka Janečka David Turek, Lukáš Červený

„Známe se dlouho, hráli jsme spolu ve Fantomovi opery, hodně mi teď pomáhá se zpěvem, je operák, má skvělou techniku, pracovali jsme i na Čarodějce,“ chválila Natálie pro Super.cz mladého kolegu, o něhož mají zájem i v zahraničí.

Ovšem zda jsou jen kamarádi, či snad něco víc, mladá zpěvačka vlastně neprozradila. „Je to hrozně fajn, mám ho ráda. Ale zatím je to tak, že jsem mladá a chci si užívat,“ dodala na oslavě svého kmotra - producenta Františka Janečka (76).

VIDEO: Natálie Grossová: V roli modelky na focení! Jak se cítila?

Video
Video se připravuje ...

Natálie Grossová: V roli modelky na focení! Jak se cítila? Thomas Kruchina, Lukáš Červený

Fotogalerie
51 fotografií