Herečka a zpěvačka už se cítí dobře a raduje se z toho, že jí rostou vlasy, obočí i řasy. Přece jen si teď už díky tomu nepřipadá jako nemocná rakovinou.

Ovšem ve vzduchu je i další strašák - koronavirus. O sebe se ale paradoxně Slováčková nebojí. „Nebyla bych ráda, kdybych já to někde chytla a přenesla to třeba na tátu,“ přiznala ale v rozhovoru pro Showtime obavy o své nejbližší a rodinu. Přece jen její tatínek Felix Slováček (77) už by kvůli svému vysokému věku mohl být velmi ohrožen.

VIDEO: Radikální změna Slováčkové může mít následky! A jakou dohru má aféra Maroše Kramára.

Video
Video se připravuje ...

Radikální změna Slováčkové může mít následky! A jakou dohru má aféra Maroše Kramára. Bára Horáková, Lukáš Červený

„Mám strach o své blízké, ale sama o sebe asi ne. Ale já jsem o sebe neměla nikdy strach,“ přiznala uvolněně Anička. „Ani když mi řekli, že mám rakovinu,“ usmála se statečně. 

Jako pro všechny, i pro ni je ale covid-19 omezením. „Samozřejmě mě ta situace štve a brání mi dělat to, co miluju. Když to není rakovina, tak je to koronavirus,“ nechápe, ale bere to s humorem. „Je to divná doba, buďte opatrní a zdraví,“ vzkázala v Showtime na závěr Anička.

VIDEO: Anička Slováčková po operaci nádorů: Výsledky jsou všelijaké! Další chemoterapie a ozařování.

Video
Video se připravuje ...

Anička Slováčková po operaci nádorů: Výsledky jsou všelijaké! Další chemoterapie a ozařování. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
44 fotografií