Je moc ráda, že si Haničincovi příznivci našli cestu na bratronický hřbitov s nádherným výhledem do kraje. Před šesti lety nechala vyměnit obyčejný náhrobní kámen za bílé kamenné srdce, které jako zlatnice sama navrhla. Lidé tak hrob vidí už od brány.

„Občas přinesou květiny, a dokonce sem někdo položil kámen, který připomíná seriál Dobrá voda z roku 1982, který nedávno opakovali. Koukala jsem se už poněkolikáté a tekly mi slzy,“ přiznala pro Aha! Radka. I nyní byla dojatá.

Připomněla taky, že letos by oslavil devadesátiny také spisovatel Ota Pavel (†42). Byli s hercem stejný ročník. „Přátelili jsme se hodně s jeho rodinou, hlavně s bratrem Hugem. Péťa šířil po světě Otovo dobré jméno, namluvil jeho povídky, znají je po celém světě,“ prozradila Haničincová.

Na hřbitov ji doprovodila kamarádka Dagmar Jacurová (73), dcera textaře Ladislava Jacury (†90), který napsal pro dechovku hity jako Pod jednou střechou, Jednou dvakrát a Už kamarádi pomalu stárnem. Mezi jeho další výrazné role kromě té v Dobré vodě patřily ty v seriálech Synové a dcery Jakuba skláře a Cirkus Humberto.

VIDEO: Haničinec dostal posmrtný důkaz lásky! Podívejte se!

Video
Video se připravuje ...

Haničinec dostal posmrtný důkaz lásky! Podívejte se! Hana Höschlová, Petr Soukup

Fotogalerie
37 fotografií