Pro Natálii i jejího partnera to byla obrovská rána, protože se od začátku na děťátko moc těšili a své štěstí ukazovali na sociální síti. „Budeme rodina,“ chlubil se Lukáš Vlačuha alias Laky Royal s rukou na rostoucím bříšku své partnerky.

Bohužel v noci 11. září došlo ke strašné tragédii, kráska v ostravské porodnici porodila mrtvé miminko. „Navždy tady budeš s námi. Navždy budeš můj milovaný syn. Má fazolka,“ napsala na instagramu Kočendová a připojila fotografii z nemocnice, na níž má velmi uplakané oči a v náručí drží svého mrtvého chlapečka. 

Už několik dní je Kočendová doma a nabírá síly. „Díky bohu za mého muže, kamarády a RODINU!!!“ napsala ke snímku z gauče, kde leží v náručí svého přítele a pevně mu svírá ruku. Bolest samozřejmě ale stále cítí. „Chybíš mi, chlapečku můj nádherný,“ napsala u fotky s věcmi pro miminko.

VIDEO: Barber Rytmuse nebo hokejistů Laky Royal: První salon prohrál v casinu!

Video
Video se připravuje ...

Barber Rytmuse nebo hokejistů Laky Royal: První salon prohrál v casinu! Markéta Reinschová

„Vím úplně přesně, co teďka prožíváte. Stejná věc se mi stala před měsícem a z naší milované holčičky už je hvězdička. Držte se, věřím, že nám zase bude dobře a za chvíli budeme mít doma krásná a zdravá miminka. Rodina, přátelé a čas jsou ten nejlepší lék,“ svěřila se jedna z žen.

A rozhodně nebyla jediná, kterou podobná tragédie postihla. „Spolu to zvládnete. Vím, je to těžké, též jsem prožívala to samé, ale dá se to zvládnout. Věř mi. Držte se oba dva.“ Snad tedy nebude dlouho trvat a krásná Natálka se bude radovat z miminka... 

VIDEO: Královna krásy Karolína Kopíncová promluvila o svém příteli! Ustojí to?

Video
Video se připravuje ...

Královna krásy Karolína Kopíncová promluvila o svém příteli! Ustojí to? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
35 fotografií