Jako teenagerka vyhrála soutěž Elite Model Look a od té doby je na poli módy velmi úspěšnou. Ovšem na lásku měla zatím spíše smůlu. Když si v roce 2015 brala fotbalistu Martina Hromkoviče, doufala jistě v pohádkový konec. Jenže místo toho tři roky po svatbě manžel utekl za jinou a zakoukal se do švýcarské tenistky slovenského původu Belindy Benčičové (23).

Ještě nedávno byla Denisa spojována hlavně s rozvádějícím se hercem Jakubem Prachařem a ten už ji dokonce stihl seznámit i s rodinou, jenže nakonec se zase v tichosti rozešli. Nyní krásná blondýnka přiznala, že je single. Na otázku, zda je vedle ní nějaký muž, totiž v primáckém Showtime odpověděla: „Ne, není, jsem sama.“

Přesto se ale stále usmívala a tvrdila, že to vlastně nevadí. „Já jsem úplně v pohodě, je léto, tak jsme si užívaly s kamarádkami dámské jízdy,“ vysvětlovala Dvořáková

VIDEO: Topmodelka Denisa Dvořáková se rozvedla s nevěrným fotbalistou! Kdo ho nahradil? 

Video
Video se připravuje ...

Topmodelka Denisa Dvořáková se rozvedla s nevěrným fotbalistou! Kdo ho nahradil? Markéta Reinischova

Pravda je ale taková, že by už možná toužila se usadit a mít děti, ale okolnosti tomu zatím nenahrávají.„Tak tohle se mi posouvá rok od roku trošku dál, ale furt pracuju a hlavně nepřišel zatím ten pravý,“ přiznala topmodelka, jak je na tom se založením rodiny.

Zatím to prý nechává osudu. „Neplánuju, já si myslím, že tohle se nedá naplánovat. A ani by se nemělo… Když ten čas přijde, tak prostě přijde a i tělo si řekne,“ dodala pro Showtime Prachařova expartnerka Denisa.

VIDEO: Múza Karla Lagerfelda Denisa Dvořáková: Karl mi bude chybět, je nezastupitelný!

Video
Video se připravuje ...

Múza Karla Lagerfelda Denisa Dvořáková: Karl mi bude chybět, je nezastupitelný! Martin Balcar

Fotogalerie
32 fotografií