Oblíbená pěnice Hana Zagorová se bohužel stala jednou z hvězd, které se nakazily virem covid-19. Vzhledem k její vrozené nemoci krve a vysokému věku se však již nacházela v rizikové skupině lidí, pro které by mohla být nemoc fatální, a také kvůli vysokým teplotám nakonec skončila ve špitále. Z návratu domů do náruče svého muže Štefana Margity, jenž byl mimochodem rovněž pozitivně testován na koronavirus, se dlouho neradovala – opět ji čekal návrat do nemocnice.

I proto nejspíš na sociálních sítích svým příznivcům oznámila hodně špatnou novinku: její podzimní koncerty se musejí zrušit!

„S ohledem na situaci jsou následující koncerty v měsíci září 2020 přeloženy na jaro 2021. Náhradní termíny budou upřesněny,“ píše se na jejím oficiálním facebookovém profilu. Zpěvačka navíc žádá své příznivce, aby zakoupené lístky nevraceli, ale naopak si je ponechali do náhradního termínu. „Z každého vráceného lístku si účtuje prodejní síť cca 10 % z ceny, a to zaplatí pořadatel. V součtu koncertů by to mohlo během podzimu dělat kolem 500 tisíc korun, což je pro pořadatele likvidační,“ posteskla si Zagorová.

VIDEO: Jakešova „hodná holka“ Zagorová: Co říkala, když se o ni otřel nejmocnější papaláš?

Video
Video se připravuje ...

Jakešova „hodná holka“ Zagorová: Co říkala, když se o ni otřel nejmocnější papaláš? redakce Blesk

Všichni, kteří byli dlouhou dobu udržováni v nejistotě, zda u nich bude „Hanička Písnička“ zpívat či ne, zda to její zdravotní stav vůbec dovolí, ať už fanoušci, nebo ředitelé nejrůznějších kulturních domů, tak mají jasno. Devítinásobná držitelka ocenění Zlatý slavík i přes tyto nepříjemnosti však doufá, že na ni nezanevřou. „Věříme, že nám zachováte přízeň. Přejeme hodně zdraví a těšíme se na vás na jaře roku 2021,“ dodala na sociální síti Zagorová optimisticky a pod svůj apel podepsala i Boom Band Jiřího Dvořáka, s nímž měla vystupovat.

Zdravíčko je každopádně to nejdůležitější, důležitější než prodělané peníze, takže držíme palce, ať je slavná „Zagorka“ zase brzy fit!

VIDEO: Zagorová a Margita na pohřbu Pilarové: Eva si zaslouží nejvyšší obdiv

Video
Video se připravuje ...

Zagorová a Margita na pohřbu Pilarové: Eva si zaslouží nejvyšší obdiv. Hana Höschlová, Jan Jedlička

Fotogalerie
42 fotografií