„Amálie. Poklad v náručí. Vítej sluníčko!“ napsala ke společné fotce z porodnice bývalá finalistka SuperStar a jedna z nejlepších kamarádek další relativně čerstvé maminky-zpěvačky Moniky Bagárové (25) Markéta Konvičková. Ta ještě loni bojovala s nádorem na vaječníku, a tak přiznala obavy o to, jestli jen s jedním plně funkčním vaječníkem dokáže snadno otěhotnět. O to neuvěřitelnější a radostnější tak je čerstvý příchod dcery na svět!

VIDEO: Markéta Konvičková v 7. měsíci. Kočárek vybírá podle svého šatníku!

Video
Video se připravuje ...

Markéta Konvičková v 7. měsíci. Kočárek vybírá podle svého šatníku! Lukáš Červený

Markétě a jejímu partnerovi Renému, který se živí jako pilot, se narodila holčička, jak sama Markéta naznačila, o několik týdnů dříve, než měla oficiální termín porodu. „Už teď má naše dcera svoji hlavu, prostě už chtěla být s náma!“ napsala dojatá novopečená maminka, která dokonce přiznala, že si porod docela i užila.

„Hned bych šla rodit znovu! Byli naprosto boží!!!“ napsala k poděkování určenému lékařskému týmu Fakultní nemocnice v Ostravě, kde zpěvačka přivedla na svět malou Amálku. I přes předčasný porod ale s partnerem stihli nafotit těhotenské snímky, a tak mají naštěstí zvěčněné i krásné okamžiky krátce předtím, než se jim nadobro změnil život a stali se rodiči.

VIDEO: Zázračné těhotenství Markéty Konvičkové: Nádor ji připravil o vaječník! Vyšlo to napoprvé.

Video
Video se připravuje ...

Zázračné těhotenství Markéty Konvičkové: Nádor ji připravil o vaječník! Vyšlo to napoprvé. Markéta Reinischová

Fotogalerie
39 fotografií