Producent a muzikálový boss hned na začátku přiznal, že večírek bere hlavně jako pracovní událost a vzhledem ke koronaviru navíc akci provází i bezpečnostní opatření - zkrátka zdraví především. „Zdraví na prvním místě,“ řekl rozhodně František Janeček a popřál ho i čtenářům Blesku.

O tomto rčení ví své samozřejmě i jeden z prvních hostů - kardiochirurg Jan Pirk (72), který dorazil s manželkou. Oba bývají ostatně i hosty premiér v divadle GoJa Music Hall„Mrzí mě, že se podařilo český národ dostat do stavu, kdy jsou lidé smutní. Ale asi to tak někdo chtěl,“ tvrdí lékař o koronaviru. Sám ho prý s rodinou i prodělal.

Janeček se s gratulanty nejčastěji zdravil třeba jen lokty, například i s herečkou Míšou Kuklovou (52), co si dává na své zdraví pozor už jen kvůli tomu, že prodělala rakovinu prsu. Vedle snoubence Pepy ovšem jen zářila.

Nemohly chybět samozřejmě Šárka Grossová (50) s dcerami Denisou a Natálkou (17), z nichž druhá jmenovaná v Janečkových muzikálech také září - především v Čarodějce, Plesu upírů a Fantomovi opery. Kromě toho hraje i v seriálu Slunečná. Trio slavných dam přineslo „první pomoc pro Františka“ - hasicí přístroj na hašení všech problémů.

Všechny tři navíc přišly zodpovědně v rouškách a nechaly si je i na rozhovor do přímého vysílání Blesku. Natálie prozradila, že jí chybí publikum a kromě toho chystá i nové písničky, její starší sestra Denisa si posteskla, že její „svatba nebude“. Důvodem je ale odsun kvůli koronaviru, naštěstí žádný rozchod.

VIDEO: Janeček loni slavil 75 s plejádou gratulantů! Nadělil si premiéru Čarodějky!

Video
Video se připravuje ...

Janeček slavil 75 s plejádou gratulantů! Nadělil si premiéru Čarodějky! František Janeček

Dorazil též hitmaker Michal David (60), který narozeniny slavil již v létě a rovněž kolegu Janečka hostil. Vzal s sebou manželku Marcelu. Stejně tak přijal pozvání i další producent v hudební branži Janis Sidovský (52) a jeho partner, zpěvák Pavel Vítek (57), jenž v GoJe také již mnohokrát zazářil. Partneři, co spolu žijí již 33 let, prozradili, že je jim spolu dobře. Tajemství jejich lásky je prý také ve společných zážitcích.

Z muzikálových hvězd se také účastnili Bohouš Josef (58) s manželkou, Bohuš Matuš (47), Markéta Pešková a Eliška Ochmanová (31), Kamila Nývltová (31), hvězdy Fantoma opery Marian Vojtko (47) a Míša Gemrotová (34) či Jan Kopečný (31) a Petr Ryšavý (29), kteří spolu mají kapelu BOTOX. Za klan Karla Vágnera (78) přijel jeho syn Josef Vágner(30) s manželkou.

Janečkovi poblahopřála také Andrea Pomeje (32) s partnerem Petrem Plačkem. Tvář měla zakrytou tmavou rouškou s provokativním nápisem „Největší virus je Babiš“. Nechyběl ani producent Pavel Pásek a hned se k Andree měl. Krásné dámy zastupovaly ale též herečky Eva Čížkovská (54) a Sabina Laurinová (48) s již dospělou dcerou Valentýnou (18) a zpěvačka Leona Machálková (53). Později se připojily i Monika Absolonová (43) či Yvetta Blanarovičová(56). S těhotenským bříškem pak gratulovala i Kate Mátl (41). 

Pestrou škálu hostů zastupovali i Giovanna Roklová, herečka Hana Gregorová (68) s mladším partnerem Ondřejem Koptíkem, moderátorka Zuzana Bubílková (68), houslista Jaroslav Svěcený (59), zpěvák Petr Janda (78), hudební skladatel Zdeněk Barták (66), herec Aleš Háma (47) se ženou a dokonce i zubař Roman Šmucler (51).

VIDEO: František Janeček o Karlu Gottovi: Co mohl dokázat, dokázal.

Video
Video se připravuje ...

František Janeček na narozeninách Gotta: Co mohl dokázat, dokázal. David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
106 fotografií