„Vůbec nemůžu spát. Asi jsem plná smíšených pocitů, možná jsem tak unavená, že mi to až nejde. Tak jdu do ledničky, podívat se do mé krásné ledničky,“ vylíčila Lela Ceterová, jaké byly její pocity poté, co uložila dceru Lili (9 měsíců) ke spánku ve svém bratislavském bytě. A jak na svých instastories řekla, tak také udělala. Po uspání dcerky silikonem vylepšená sexbomba skutečně místo do ložnice zamířila do kuchyně a začala plundrovat lednici.

„Prostě miluju své rodiče. Nakoupili mé nejoblíbenější věci. Mňam. A tohle je pro mě nejvíc,“ svěřila dnes už bývalka Karlose Vémoly ve chvíli, kdy na videu vzala do ruky celou nerozbalenou oříškovo-čokoládovou bonboniéru. „Asi si dám. Kašlu na to, že je dvanáct hodin,“ rozhodla se Lela Ceterová, přičemž z chladícího zařízení vyndala zabalenou bonboniéru. Plastikami upravená playmate je zjevně ráda, že si konečně může taky trochu dopřát. 

VIDEO: Všechno nejlepší, Karlosi! Terminátorovi přáli k narozeninám jeho blízcí i slavný herec.

Video
Video se připravuje ...

Všechno nejlepší, Karlosi! Terminátorovi přáli k narozeninám jeho blízcí i slavný herec. iSport TV

Je totiž známým faktem, že Karlos Vémola si hodně potrpí na vzezření svých partnerek a má o jejich vzhledu jasnou představu. Ta zahrnuje obrovská silikonová prsa a štíhlý pas. A právě druhý jmenovaný se s nočními výlety do lednice udržuje jen těžko. 

VIDEO: Karlos Vémola o Lele: Ideální je, když já vařím a moje Bond girl umývá nádobí.

Podle toho, co svěřila ráno, zůstala Lela Ceterová první noc v novém bytě vzhůru až do tří do rána. Vinou byly nejen myšlenky na nejistou budoucnost, ale i bolest v kříži. O té je známo, že přichází nejen jako důsledek zranění, často má příčinu i ve zvýšené míře stresu, což by právě teď mohl být i Lelin případ. „Musím už konečně sehnat dobrého fyzioterapeuta, který mě napraví,“ uzavřela modelka.  

Fotogalerie
79 fotografií