S manželkou Andreou tvořili nádherný hvězdný pár. Když v polovině července Otto náhle ovdověl, prožíval patrně největší muka svého života. Pitva podle rodinného příslušníka ukázala, že v důsledku silného nárazu na zem, jehož byl Weiter svědkem, praskla Andree cévka v mozku a došlo k silnému vnitřnímu krvácení. Jinak byla jeho žena zdravá jako řípa, tvrdili přátelé.

Weiter na tom byl se zdravím opačně. Slovenská hvězda dlouhodobě trpí srdečními problémy. Podle serveru Cas.sk byl Weiter v srpnu na vyšetření kvůli lékům na srdíčko. „Organismus na ně reaguje. Mám těžkosti se žlučníkem a žaludkem,“ uvedl tehdy.

Video: Nové záběry z filmu o Gottovi: Reakce na prognózy lékařů a těžké chvíle. A Stašová je v karanténě

Video
Video se připravuje ...

Nové záběry z filmu o Gottovi: Reakce na prognózy lékařů a těžké chvíle. A Stašová je v karanténě Blesk TV

Podle nejnovějších informací Weitera před pár dny hospitalizovali v nemocnici. Údajně ale nejde o nic život ohrožujícího. Blízký přítel zmíněnému slovenskému serveru prozradil, že jsou to opět problémy se žaludkem. Hospitalizaci později potvrdila i jeho dcera Andrea.

„Zatím ale toho moc nevím. Mluvil s ním Andrein bratr, ale taktéž se toho nedozvěděl víc. Slyšela jsem, že ho bolel žaludek, to je vše, co vím.“ Na vině je podle jeho dcery koktejl léků na srdce, a stres z pohřbu manželky potížím jen nahrál.

VIDEO: Paulová skončila v nemocnici, Bočanová v karanténě! A Febiofest zahájí s Gottem!

Video
Video se připravuje ...

Paulová skončila v nemocnici, Bočanová v karanténě! A Febiofest zahájí s Gottem! Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
32 fotografií