Už nejméně čtyři roky randila modelka Jitka Nováčková s finským fotbalistou Timem Sparvem (33), o kterém ráda donedávna s pobavením prohlašovala, že je sice Fin, ale mluví švédsky a žije v Dánsku. A tam také už nějaký čas žila s ním. Nyní se ale kvůli jeho novému fotbalovému angažmá přesunuli do mnohem teplejšího Řecka, a jak nejnověji kráska prozradila, nebudou tam tak úplně sami!

VIDEO: Youtuberka Jitka Nováčková leze svým kolegům do soukromí! 

Video
Video se připravuje ...

Youtuberka Jitka Nováčková leze svým kolegům do soukromí! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

„Budeme mít miminko,“ napsala Jitka i v angličtině ke dvěma společným fotkám s Timem, na kterých má rafinovaně sexy obepnuté šaty, pod nimiž nelze ani na vteřinu přehlédnout dmoucí se těhotenské bříško. A nejen to. Jak je patrné, modelka si pod šaty nevzala podprsenku a její vnady už očividně také s těhotenstvím nabyly na objemu.

„Ježiš, to je ale naprosto úžasná zpráva! Strašně moc vám to přeju a hlavně hodně štěstí,“ dojímala se nad oznámením šťastná novopečená dvojnásobná maminka a moderátorka Gabriela Lašková(30). „To mě podrž, moc gratuluju, Jíťo,“ neskrývala překvapení Misska Andrea Bezděková (26).

Paradoxem je, že Jitka Nováčková byla minulý týden po delší době v Čechách, kde si nenechala v rámci týdne módy ujít show návrháře Jiřího Kalfaře. Dokonce se i sama prošla po mole a nikdo si nevšiml, že se jí pod šaty rýsuje kulatící se bříško, které značí jiný stav. A tušení o tom prý neměl ani samotný návrhář.

Video
Video se připravuje ...

Misska Jitka Nováčková bydlí v šatně! Ale k příteli se stěhovat nechce Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
44 fotografií