Nedělnímu Blesku Olga Menzelová (42) prozradila, že se odehraje v pátek v pražském Rudolfinu. Vdova tak reaguje na velký zájem ze strany kolegů, kamarádů i fanoušků jejího muže. „Proto se v pátek 18. 9. od 10:00 do 18:00 pro vás všechny otevřou prostory foyer Rudolfina, kde se budete moci s Jirkou rozloučit osobně,“ napsala v prohlášení Olga.

Video
Video se připravuje ...

Kateřina Mátlová je těhotná David Turek, Mária Rušínová

Venkovní výstava

„Uslyšíte hudbu z jeho filmů, budete se moci zapsat do kondolenčních knih a před Rudolfinem si budete moci oživit vzpomínky na Jirku i jeho filmy zhlédnutím malé výstavy Rozmarná léta Jiřího Menzela,“ popsala další program rozloučení vdova.

Mozart pro Jiřího

V pátek večer pak v Rudolfinu zazní v rámci festivalu Dvořákova Praha hudba jednoho z režisérových nejoblíbenějších skladatelů Wolfganga Amadea Mozarta (†35).

Video
Video se připravuje ...

Zdena Studenková (66) přiznala: Na prsa bych si nikdy nenechala sáhnout! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Díky za soustrast

„Od srdce vám všem děkuji za neuvěřitelné množství kondolencí, krásných vzkazů a milých slov. Moc mě těší, že máte Jirku stále rádi, ať už jste ho poznali osobně, nebo prostřednictvím jeho filmů a divadelních her, které režíroval,“ napsala dále v prohlášení Menzelová.

Fotogalerie
32 fotografií