Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sexy modelka Playboye zemřela v Itálii: Měla pěnu u pusy, když ji našli

Autor: rc - 
12. září 2020
05:40

Pracovně odletěla do Itálie ruská modelka Galina Fedorovová, domů se však už nevrátila. Dvaatřicetiletá hvězda Playboye fotila snímky se svým fotografem Yevem Taranovsem na lodi u pobřeží malebné Sardinie. Během přestávky se rozhodli se zchladit a skočili do moře.  Pohledná modelka se utopila, a když ji vylovili, u pusy měla pěnu!

Do slunné Itálie vyrazila na focení modelka pocházející z Ruska Galina Fedorovová. Třiadvacetiletá kráska s fotografem pocházejícím z Litvy Yevem Taranovsem fotila na ostrově Sardinie, kde si pronajali motorový člun, aby nafotili pár snímků na otevřeném moři. „Rozhodli se jet na moře na pronajatém šestimístném motorovém člunu,“ uvedla matka Galiny Tatiana na Instagramu.

S lodí se plavili kolem pobřeží a při pořizování snímků popíjeli víno. „Našli jsme ve člunu dvě prázdné lahve od vína, což naznačuje, že neměli čistou hlavu,“ uvedl policista. Když si dali přestávku, rozhodli se, že si zaplavou v moři. Ovšem radovánky ve vodě skončily pro krásnou modelku tragicky.

„Položila se na záda a odpočívala,“ popsala matka dívky chvíli, než modelka zmizela ve vlnách. Taranovs ji měl slyšet něco křičet a pak mu nadobro zmizela z dohledu. Navíc dvojice nezakotvila člun, tudíž poté, co vyskočili z lodi, proud ho od nich odnesl pryč. „Skočili do vody a viděli, jak je odnášen dále na moře silnými proudy,“ popsal policista s tím, že bezvládné tělo modelky nalezla skupinka turistů.

„Když ji spatřili, měla pěnu u úst, což znamenalo, že se napila mořské vody, a zemřela, když se ji turisté snažili oživit,“ dodal policista. Strážci zákona uvedli, že případ nevyšetřují jako trestný čin. „Vyšetřujeme případ jako tragickou událost způsobenou strašně nesprávným úsudkem,“ uzavřel policista.  

Gabriela Von Odyssey ( 12. září 2020 07:20 )

Takže byla dvaatřicetiletá, anebo třiadvacetiletá, Blesku???

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání