V biografické knize o Meghan a Harrym (35) Hledání pravdy hledali její autoři pravdu o nutných základech, potřebných ke zvládnutí stresujícího postavení v královské rodině. Pakliže nový člen není dostatečně připraven, může ohrozit celou britskou monarchii. Nejen na reputaci, ale i na životě. Jedním ze vstupných cvičení před dosažením jakéhokoliv vznešeného titulu je příprava na vlastní únos.

„Meghan se zúčastnila zinscenovaného únosu, v rámci kterého ji teroristé odvezli autem na tajné místo, odkud ji následně zachránily speciální jednotky s použitím falešných zbraní, aby působil únos co nejrealističtěji,“ stojí podle magazínu Cosmopolitan ve výše jmenované knize. Meghan na tréninku také učili, jak si s únosci vytvořit pouto, aby jí neublížili, a jak řídit, pokud by byla pronásledována. Dvoudenní trénink probíhal na základně britského vojenského letectva.

VIDEO: Nové záběry z filmu o Gottovi: Reakce na prognózy lékařů a těžké chvíle. A Stašová je v karanténě.

Video
Video se připravuje ...

Nové záběry z filmu o Gottovi: Reakce na prognózy lékařů a těžké chvíle. A Stašová je v karanténě. Blesk TV

Zdroj, který s těmito informacemi přišel, autorům biografie Omidu Scobiemu a Carolyn Durandové také prozradil, že to pro vévodkyni ze Sussexu byla extrémně vypjatá a děsivá situace, za kterou je ovšem velmi vděčná. Komu by se takový trénink nehodil, že?

Tímto školením si podle zdroje v minulosti musela projít i Kate Middletonová (38), manželka prince Williama (38). Důvodem pro tato cvičení jsou časté výhrůžky, které královské rodině chodí do pošty. A občas proniknou i do paláce.

VIDEO: Paulová skončila v nemocnici, Bočanová v karanténě! A Febiofest zahájí s Gottem!

Video
Video se připravuje ...

Paulová skončila v nemocnici, Bočanová v karanténě! A Febiofest zahájí s Gottem! Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
125 fotografií