„Nakazila mě moje velmi dobrá kamarádka před pár týdny,“ překvapila v rozhovoru skrze web kameru pro americkou televizní stanici Fox Jillian Michaelsová. Měla ovšem vlastně štěstí v neštěstí. Zdatná fitnesska se sice nakazila, její cvičením zocelené a zdravou stravou udržované tělo se totiž s nákazou popralo relativně dobře. „Jak ale víme, ne každý má takové štěstí,“ je si dobře vědoma slavná trenérka, pročež všechny varuje. „Pokud někde hrozí riziko nákazy, veřejné tělocvičny jsou oním místem. Přestala jsem být ostražitá na jednu jedinou hodinu a to ve společnosti mé blízké kamarádky a v tu chvíli jsem se nakazila,“ popsala Jillian Michaelsová, jak k přenosu viru do jejího těla došlo.

„Dalších šest dní jsem netušila, že jsem to chytila. Ani má kamarádka netušila, že je nemocná, když mě nakazila. Prostě radši předpokládejte, že to chytnete a to velmi snadno,“ lobuje za zodpovědné chování americká trenérka a moderátorka, která pomáhá hubnout tuky a nabírat svaly nejen celebritám, ale i účastníkům nejrůznějších pořadů o tělesných transformacích. Na to, proč se tělocvičny aktuálně stávají nebezpečným místem přenosu virových onemocnění, má Jillian Michaelsová svůj jasně vyhraněný názor. V jejím rodném USA je život krásný, pokud máte dost peněz, ale velmi složitý pokud naopak dostatečně naditým kontem nedisponujete. A ledasco je tam byznys.

A tak i ceny činek a posilovacího náčiní vystřelily v době pandemie koronaviru do raketových výšin. Někteří ale stále vyhledávají fitness centra, kde mají nářadí k dispozici v ceně vstupu. A to je pak ten důvod, proč v nich teď číhá takové nebezpečí. „Vezměte si ale, že máte k dispozici vlastní tělo a jeho váhu a tu můžete využít milionem různých způsobů,“ vybízí v dobách pandemie k domácímu cvičení americká trenérka. „Pokud se bojíte nákazy virem covid-19, neměli byste chodit do posilovny,“ uzavřela Jillian Michaelsová.   

VIDEO: Jillian Michaels požádala o ruku svou přítelkyni

Video
Video se připravuje ...

Jillian Michaels požádala o ruku svou přítelkyni Youtube.com

Fotogalerie
9 fotografií