Chudák Amy Schumerová! Zatímco celý svět šílí z druhé vlny koronavirové pandemie, ona řeší docela jiné zdravotní problémy... „Dostal někdo z vás tohle léto lymskou? Já ji mám a jsem na antibiotikách. Mám ji možná roky,“ posteskla si herečka, která naposledy na plátnech kin zazářila v komedii Jsem božská, na instagramu. Zároveň také požádala své fanoušky o rady a zkušenosti s touto vážnou nemocí, která dokáže pořádně znepříjemnit život. „Mohu si s tím dát skleničku nebo dvě? Vím, že s tím nemohu na slunce. Také beru nějaké speciální bylinky. Chci také říct, že se cítím dobře a těším se, až se toho zbavím,“ dodala optimisticky.

Lymskou boreliózu obvykle přenášejí klíšťata. Tohle infekční onemocnění, když se včas neléčí, postihuje klouby, kůži, srdce i nervovou soustavu. V minulosti s touto chorobou bojoval například zpěvák Justin Bieber (26), u něhož se nemoc údajně projevovala, i co se jeho psychiky týkalo, zpěvačka Avril Lavigneová (35) či modelka Bella Hadidová (23). A nemusíme chodit ani do zámoří – nejslavnější Češkou, která veřejně sdílela průběh své náročné léčby, byla herečka Anna Kadeřávková (23), známá jako Rozina z nekonečného nováckého seriálu Ulice. Později se pak nechala slyšet, že do nejrůznějších testů a kapaček v Německu dala statisíce korun, přesto se nemoci nezbavila.

VIDEO: Anna Kadeřávková: Léčba boreliózy už mě stála půl milionu! 

Video
Video se připravuje ...

Anna Kadeřávková: Léčba boreliózy už mě stála půl milionu! Petr Macek, Aleš Brunclík

Není pochyb o tom, že stejně sdílná bude i Schumerová – ta se totiž na sociálních sítích nestydí zveřejňovat nejrůznější intimnosti ze svého života. Se svými příznivci sdílela například detaily ohledně svého prvního těhotenství (maminkou se stala loni, kdy dala život synkovi jménem Gene David), později se marně pokoušela znovu otěhotnět a společně se svým mužem, známým šéfkuchařem Chrisem Fischerem (40), dokonce využili asistované reprodukce. Ta jim ale nevyšla. „Bylo to drsné, nemyslím si, že bych to někdy zvládla podstoupit znovu,“ prozradila v pořadu Sunday Today with Willie Geist. „Rozhodla jsem se proto, že už nemohu být znovu těhotná.“

VIDEO: Trailer k filmu Jsem božská, kde Amy Schumerová hrála hlavní roli

Video
Video se připravuje ...

Jsem božská Bonton film

Fotogalerie
19 fotografií