Miliardovým kšeftem si Meghan a Harry po více než půl roce od odchodu z královské rodiny zajistili finanční nezávislost. Doteď přitom jejich nóbl život v přepychových palácích závisel na bezedném fondu prince Charlese. Zdroj pro server Daily Mail potvrdil, že je princ z Walesu nadále financovat nebude.

Video: Proč si rebelové Harry a Meghan nikdy finačně nepohorší

Po podepsání lukrativní smlouvy s Netflixem se do vévodů ze Sussexu navezla veřejnost za to, že by penězi měli ze všeho nejdřív zaplatit slibované účty za rekonstrukci jejich britského sídla Frogmore Cottage, která šla z peněz daňových poplatníků.

K překvapení Britů i samotných monarchů tak pár učinil téměř okamžitě; do rozpočtu královské rodiny vrátili 2,4 milionu liber (přes 70 milionů Kč), uvedla to v pondělí jejich oficiální mluvčí s tím, že zaplacení rekonstrukce bylo na pořadu dne už od ledna.

Když se počátkem roku vévodové přestěhovali do Kanady a následně Spojených států amerických, přežívali z peněz prince Charlese, který mimo jiné platil za jejich drahou osobní stráž a údajně jim přispěl i na koupi nového domu v Montecitu, do nějž se manželé nastěhovali někdy v červenci. Předtím čtvrt roku zdarma pobývali ve vile velkorysého herce a nového kamaráda Tylera Perryho, jenž je krátce před propuknutím pandemie koronaviru soukromým tryskáčem vytáhl z Vancouveru do Los Angeles.

VIDEO: Smrt Jiřího Menzela: Kolega promluvil o výčitkách a odpuštění. A Klus šel kvůli rakovině dohola

Video
Video se připravuje ...

Smrt Jiřího Menzela: Kolega promluvil o výčitkách a odpuštění. A Klus šel kvůli rakovině dohola Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
111 fotografií