Dvě výzvy, jeden odpadlík. V novém díle MasterChefa se TOP 7 soutěžících muselo porvat se sedmi smrtelnými hříchy i motýlem na talíři. Ze soutěže nakonec vylétla sympatická studentka Viki. Její odchod nejvíce zarmoutil Pepu, který pro ni těsně před odložením zástěry měl krásná a inspirující slova: „Když ti vesmír nedá to, co si nejvíc přeješ, tak pro tebe chystá něco, co bude ještě lepší,“ vzkázal jí z bezpečí balkonku.

Viki konec v kulinářské show vnímá optimisticky. „Soutěž MasterChef pro mě byla skvělá zkušenost a v této dráze chci rozhodně pokračovat,“ uvedla na svém Instagramu. Ukázalo se, že došlo i na Pepova slova – po vypadnutí rozjela nový kulinářský projekt Gastrověda nejen o její oblíbené české kuchyni.

Video: MasterChef Česko: Ze soutěže vypadla Viki

Video
Video se připravuje ...

MasterChef Česko: Ze soutěže vypadla Viky TV Nova

Stejnou pozitivitou oplývala i v on-line pořadu Jak to vidí MasterChef, který následoval po skončení dílu. „Když jsem šla na první casting, tak mě ani nenapadlo, že se dostanu tak daleko,“ přiznala s úsměvem. „Pro mě to byla úžasná cesta a já si to strašně užívala. Že jsem se dostala tak daleko, na sedmé místo, je pro mě vítězství.“ Vlídná slova pronesla také směrem ke svým kolegům:  „Jsem ráda za tu partu. I když jsme soupeřili, byly mezi námi přátelské vztahy a jídlo nás spojovalo.“ 

Viki Hrazdílková si početný zástup fanoušků získala svou živostí, optimistickým duchem a v neposlední řadě skvělou proměnou, na kterou se můžete podívat v naší galerii.

VIDEO: Hubená Viki z MasterChefa šokovala v show kily navíc: Mohl za to drsný rozchod! 

Video
Video se připravuje ...

Hubená Viki z MasterChefa šokovala v show kily navíc: Mohl za to drsný rozchod! Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Fotogalerie
94 fotografií