„Zrovna dneska je ten den, kdy to je opravdu, opravdu těžký, jsem strašně unavená a nejradši bych ležela v posteli,“ stěžovala si ve svých instastories známá bavička Iva Pazderková ještě předtím, než zamířila do fitness centra a pustila se do náročného tréninku. Takzvaná „blbá blondýna“, jež se proslavila svými komickými scénkami, však záhy zjistila, kde jsou její limity… a došlo na slzičky. Zbývá jí totiž pouhých pět týdnů do soutěže a nejtvrdší trénink, který právě podstupuje, je příliš náročný… Tím spíše, když na něj šla hned po zkoušce v divadle!

Krize přišla na takzvaném legpressu, tedy speciálním stroji na posilování nohou. „Dolehla na mě únava a pochybnosti, jestli se stihnu dostat do závodní formy, jestli to v tom pracovním tempu dám, jestli to dám zdravotně, jestli vůbec, jestli to má cenu, jestli je chroust nesmrtelný, jestli tisíc a jedna věc. Brečela jsem a u toho poctivě cvičila, protože já se nevzdávám,“ líčila pohnutě.

VIDEO: Iva Pazderková je nejen herečka, ale také švadlena! Tohle si ušila přes noc!

Video
Video se připravuje ...

Iva Pazderková je nejen herečka, ale také švadlena! Tohle si ušila přes noc! David Turek, Jan Jedlička

„Protože cesta je cíl a vidět cíl občas dál, než je, nebo pochybovat o tom, že jím vůbec kdy proběhneme, je v pořádku. Trocha sebelítosti je zdravá, zvlášť když nás nakopne a vrátí zpět na cestu,“ mudrovala na sociální síti štíhlá herečka, která si díky dřině v posilovně „napekla pekáč buchet“ na bříšku. Zároveň se omluvila všem, kteří ji kvůli plačtivým výlevům na internetu mohou považovat za hysterku. „Není to tak, že jdu jednou za týden do posilky,“ smála se, jakmile se z náročného tréninku vzpamatovala.

Její neuvěřitelné sebezapření všichni její followeři ocenili, a to jak z řad fanoušků, tak i kolegů z branže. „Ty jedeš!“ žasl nad ní například Lukáš Pavlásek (42). Tanečnice Eliška Grabcová (29), partnerka zpěváka Vaška Noida Bárty (39), zase slintala nad jejím dokonale plochým břichem a herečka Dagmar Havlová (67) jí poslala celou řadu motýlků. Možná pro štěstí, aby se jí v půlce října na soutěži dařilo. K držení palců se samozřejmě přidáváme i my, věříme, že slavná komička zazáří stejně jako na svých stand-up vystoupeních!

VIDEO: Tak ji neznáte: „Blbá blondýna“ zpívá v průhledné halence!

Video
Video se připravuje ...

Tak ji neznáte: „Blbá blondýna“ zpívá v průhledné halence! Jan Jedlička

Fotogalerie
65 fotografií