Měla to být přátelská oslava, kde hlavním bodem programu bylo vystoupení Mimtria – Světlana, Michal Nesvadba (62) a Václav Upír Krejčí (64), ale dopadlo to tak, že se sešla jen hrstka gratulantů. Ale vystoupení slavné trojice nakonec bylo. 

„Pár hodin před oslavou mi asi třicet lidí odřeklo účast, že mají strach z nákazy covidu. Jsem z toho taková rozmrzelá a nesvá, ale s tím nic neudělám,“ svěřila se Blesku Nálepková, která si pro mejdan vybrala Malostranskou besedu. 

VIDEO: Světlana Nálepková: V Himálajích zase bojovala o život! Krvácela několikrát denně!

Video
Video se připravuje ...

Světlana Nálepková: V Himálajích zase bojovala o život! Krvácela několikrát denně! Petr Macek, Petr Soukup, Markéta Reinischová

Do poloprázdného klubu se hosté scházeli jako švábi na pivo. Z kolegů se objevila jen zpěvačka Marcela Březinová, spisovatel Jan Vodňanský nebo Tereza Herz Pokorná. Dárek v krabici od drogerie přinesl dabér Zdeněk Podhůrský

„Milá Světlano, je to sice starší kousek, ale svítí pořád stejně jako ty. Vše nej, Zdeněk,“ stálo ručně napsáno na ceduli, která byla nalepená na krabici. Zřejmě se jednalo o lampu staršího ročníku. 

VIDEO: Světlana Nálepková zkouší do úmoru Čarodějku: Závidím přátelům na dovolené!

Video
Video se připravuje ...

Světlana Nálepková zkouší do úmoru Čarodějku: Závidím přátelům na dovolené! Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
26 fotografií