Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Dívka bourala na bruslích a zranila se na hlavě: Dojatá máma děkuje duchapřítomným zachráncům

Dívka spadla na bruslích a zranila se.
Dívka spadla na bruslích a zranila se.  (Autor: Facebook )
Autor: VaB - 
11. září 2020
21:11

Její dcera bourala na bruslích a zranila se na hlavě. Rána vypadala hrozivě, ale dívky se ujala dvojice, která ji odvezla domů za matkou a poté do nemocnice. Šokovaná žena se zapomněla zeptat zachránců na jména, a tak duchapřítomným dobrodincům alespoň poděkovala na sociálních sítích.

Dcera Michaely se v pátek vydala na kolečkové brusle si trochu zasportovat. Jenže dívka se zranila, na čele měla krvavou ránu a k tomu ještě odřená kolena. Naštěstí si zraněné dívenky všimli náhodní kolemjdoucí a ujali se jí. 

Naložili ji do auta a odvezli domů za matkou Michaelou. „A aby toho nebylo málo, odvezli nás (....) na pohotovost a pan na nás celou dobu čekal,“ svěřila se žena na facebooku. Tam dívku ošetřil personál nemocnice.

„Je vidět, že hodní lidé nevymřeli a děkuji bohu, že tam v tu chvíli byli a pomohli. Malá je v pořádku. Bohužel neznám jména, ale věřím, že se to k nim dostane,“ doufá žena. Její příspěvek na sociálních sítích sdílelo 13 tisíc lidí!

Zranění nejspíš nemuselo být tak vážné, kdyby si slečna vzala na hlavu helmu. „Říkala jsem, ať si ji vezme, no děti a frajeřina...brusle dáme mojí ségře a malá už na ně nevleze,“ napsala žena. Podle ní je na tom její dcera daleko lépe, všechno ji ale bolí. „Ještě jednou chci ze srdce poděkovat za pomoc a vám všem za podporu,“ zakončila. 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání