Jednou jsi nahoře, podruhé dole. O tom by teď Zdeněk mohl napsat příběh do své další kuchařky. V pátek si od šéfkuchařů v Prostřeno převzal šedesát tisíc korun coby vítěz jejich kuchařského klání, které daroval nadaci hokejisty Jakuba Voráčka (31). Dva dny na to ho ale lidé v diváckém hlasování Zlaté masky poslali domů.

Z šestice účinkujících, kteří se ten večer představovali pod tajemnými maskami Jednorožce, Krokouše  a dalších, rozhodli, že chtějí odhalit právě jeho. A tím v nejbizardnější show Česka skončil.

VIDEO: Bohdalová ve Zlaté masce: Kvůli čemu z ní měli legraci?

Video
Video se připravuje ...

Bohdalová ve Zlaté masce: Kvůli čemu z ní měli legraci? FTV Prima

Na otázku Blesku, zda ho to mrzí, ale odpověděl: „Ani moc ne. Přiznám se, že jsem se snažil z časových důvodů vypadnout co nejrychleji. V rámci, co největšího utajení se totiž natáčelo v Maďarsku. „Dva dny v Budapešti jo, ale být tam čtrnáct dní bych si nemohl dovolit. Pro mě to tak ve výsledku byla dobrá zpráva. Jeden den jsme zkoušeli masku, druhý den večer se to natočilo naostro a po vypadnutí jsme frčeli vlakem zpátky do Prahy,“ popsal s tím, že ho doprovodila manželka Zdeňka (47) a stihli obejít i pár tamních restaurací. Další díl sledujte v neděli 6. září ve 20.15 na Primě.

Co je Zlatá maska

Je to zbrusu nová zábavná show na Primě, kde čtveřice detektivů hádá, kdo je pod šílenou maskou. A to jmenovitě Jiřina Bohdalová (89), Jakub Prachař (37), Michal Hudák (51) a Libor Bouček (39). Pořadem provází oblíbený moderátor Martin Pyco Rausch. Na základě hlasování publika vypadne v každém dílu jedna maska, která se také hned odhalí. Ovšem ostatní účinkující zůstávají po celou dobu přísně utajeni a někteří tak dojdou odhalení až ve finálovém dílu. Ani ředitel TV Prima netuší, kdo se skrývá pod maskou :-).

VIDEO: Jak vypadá bizarní show Zlatá maska? Podívejte se na ukázku!

Video
Video se připravuje ...

Jak vypadá bizarní show Zlatá maska? Podívejte se na ukázku! FTV Prima

Fotogalerie
32 fotografií