Telefonát zastihl Margitu se smutkem v hlase, aby ne. Hanka ležela se čtyřicítkami horečkami v nemocnici, její vážnou hematologickou nemocí léta sužovaný organismus hodně a zákeřně oslabil právě koronavirus. Přesto jsou zprávy z nemocnice lepší! „Hanička se cítila mnohem lépe, doufám, že příští týden už přijede domů,“ prozradil pro TV Nova s nadějí a radostí mezi slovy zpěvák.

Pak opět posmutněl, když přišla řeč na Hančiny 74. narozeniny, které letos připadají na tuto neděli (6. 9. – pozn. red.). Letošní oslava bude „nemocniční“. „Nemůžu ji navštívit, takže bohužel jenom telefonicky, jiná možnost není. Ale bude to jistě videohovor,“ svěřil se Margita, který sám zůstává v domácí karanténě. „Průběh nemoci je lehčího rázu, abych tak řekl,“ dodal Margita.

V neděli ráno pak na Hančině profilu na sociální síti zveřejnil emotivní video, které natočil doma, a které poslal manželce do nemocnice. Slíbil jí v něm, že jakmile Hanka překročí práh bytu, ve kterém mu je bez ní smutno, bouchnou šampaňské. A nechybělo ani vyznání lásky! Podívejte se na něj!

Video
Video se připravuje ...

Margita poslal video oslavenkyni Zagorové, která v nemocnici bojuje s koronavirem Facebook

Nezbývá než držet palce a přát oběma oblíbeným zpěvákům brzké uzdravení!

Video
Video se připravuje ...

Hana Zagorová v luxusních šatech: Manžel ji donutil si je koupit! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
48 fotografií