Jsou to sice už tři roky, co si slavný komik Kazma vystřelil z produkce populárního pořadu Prostřeno!, neexistuje snad nikdo, kdo by si nepamatoval Karla Ondrku (31). Mladý muž se vydával za psychicky nemocného a jeho spolusoutěžící neměli ani ponětí, že ve skutečnosti jde o sociální experiment v rámci One Man Show na internetové televizi Stream, jenž údajně vzniknul za účelem upozornit na Touretteův syndrom. Ať už to tak bylo, či ne, anebo šlo jenom o chytré dotáčky, to už se dnes nejspíš nedozvíme, je však pravdou, že roli podivína Karlovi asi hned tak někdo neodpáře.

Sympatický mladík se totiž vrací na obrazovky: zahraje si v seriálu Sestřičky Modrý kód. Jak se zdá, Prima na něj ani po skandálu v kulinářské show nezanevřela! „U nás se jmenuje pan Hladký, nebo Hrubý, nebo Hebký? Už nevím, scénáře vyhazuju hned po natočení, nicméně všechna tři jména jeho roli vystihují! Jinak to ale bylo strašně příjemné a milé setkání!“ napsala na svůj instagram herečka Daniela Šinkorová (47), a svá slova doplnila dokonce i společnou fotku se známým „exotem“ –⁠ a se svou seriálovou dcerou Katkou v podání Natálie Halouzkové (19).

VIDEO: Nezapomenutelné Prostřeno: Jakými nemocemi Karel údajně trpí? A proč má permanentní erekci?

Video
Video se připravuje ...

Prostřeno: Jakými nemocemi trpí Karel? A proč má permanentní erekci? FTV Prima

„Zahrál jsem si v seriálu, tak se máte na co těšit!“ lákal také Karel své fanoušky a přátele na pozoruhodný divácký zážitek na internetu, kde je známý pod svou přezdívkou Skejpr. Podle hashtagu „zase hraju úchyláka“ se dá totiž tušit, že se ze své škatulky nejspíš jen tak nevymaní… A to dokonce i přesto, že svůj herecký talent prokázal na plátnech kin už v dramatickém snímku Úsměvy smutných mužů, pojednávajícím o alkoholové závislosti.

Natáčení si ale nepochybně užil, byť bez rad Kazmy ve sluchátku: „Čekal jsem zpruzelou televizní mašinérii a dostal jsem strašně milé tvůrčí setkání,“ přiznal na sociální síti překvapeně.

VIDEO: Legendární Prostřeno: Proč Karel spí v rakvi? A proč má doma slepici Babiše?

Video
Video se připravuje ...

Prostřeno: Proč Karel spí v rakvi? A proč má doma slepici Babiše? 

Fotogalerie
23 fotografií