V nové epizodě Výměny manželek se diváci mohli seznámit s rodinou z Teplic, Janou (32), Jardou (45), Štěpánkou (11), Nelou (8) a Honzou (5). Na druhé straně viděli Míšu (28), Alessandra (31) a Danteho (1,5), kteří žijí v Praze.

V tomto díle si rodiny překvapivě sedly, což přiznala v rozhovoru televize Nova i samotná Míša.„Musím říct, že já osobně na to vzpomínám s příjemným pocitem, protože jsem těch deset dní prožila hezky, si myslím. S rodinou udržujeme vztah a byli jsme je i navštívit,“ přiznala osmadvacetiletá maminka, jejíž odjezd obrečely nejen všechny tři náhradní děti, ale i manžel.

VIDEO: "Italská domácnost" ve Výměně manželek: Dočasná maminka nezvládá péči o dítě!

Video
Video se připravuje ...

"Italská domácnost" ve Výměně manželek: Dočasná maminka nezvládá péči o dítě! 

Přesto během deseti dní zažila nepříjemný pocit, který se jí utvořil v hlavě. „Nejnepříjemnější asi byla taková ta nejistota, že člověk neví, co se děje doma. A že se člověku stejská, že bych měla doma být s tím svým dítětem,“ prozradila Míša, že myslela na manžela Alessandra i malého syna Danteho. „Snažíme se spolu trávit víc času a syna dáváme víc na hlídání, aby na mě nebyl tolik fixovanej,“ dodala v čem jim Výměna manželek doma pomohla.

VIDEO: Výměna manželek: Drsná hádka mezi náhradními manžely!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Drsná hádka mezi náhradními manžely! TV Nova

Fotogalerie
13 fotografií