Kvůli finanční a sociální situaci, která za velkou louží nastala, musela po koronavirové pandemii a zuřivých demonstracích spojených s hnutím Black Lives Matter dát moderátorka a modelka Zuzana Belohorcová sbohem svému životu, na jaký byla tolik let zvyklá. A nejenom ona, ale i její manžel Vlastimil Hájek (45) a jejich dvě děti Salma (10) a Nevio (6). Poslední hodiny na Miami strávila rodinka společně u bazénu - zatímco děti řádily ve vodě a manžel Vlasta popíjel prosecco, Zuza si navíc ještě narychlo nechala na památku vytetovat na kotník vzpomínku na jednu etapu života.

Poté se už vydali na dlouhou cestu, kterou prozatím absolvovala jenom Belohorcová, někdejší moderátorka lechtivých pořadů Láskanie a Peříčko, a její potomci. Manžel prozatím zůstal v USA, aby se postaral o prodej všech jejich tamějších nemovitostí.

Slavná blondýnka pak během celé cesty informovala své fanoušky, kde se právě nachází. Čekala je neskutečně dlouhá cesta z Miami přes Frankfurt a Stockholm až do Španělska, která trvala celkem 26 hodin. Rodinka si zatím v Marbelle pronajala byt, kde bude žít do doby, než najdou vhodný domek s bazénem.

VIDEO: Velké stěhování Belohorcové: Krize ji vyhnala z luxusního apartmánu! Vrátí se do Evropy?

Video
Video se připravuje ...

Velké stěhování Belohorcové: Krize ji vyhnala z luxusního apartmánu! Vrátí se do Evropy? Markéta Reinischová

Zuza už stihla dokonce sdílet krátké video z jejich prozatímního domova. Natočila například jejich novou terasu a výhled po okolí. Bydlí v příjemné čtvrti s výhledem na bazén. Je to o dost menší, než na co byli zvyklí v Americe, ale zase to tu působí útulně, s rodinnou atmosférou - jedna vilka nalepená na druhé ve stylu dovolenkových apartmánků. Nechybí všudypřítomné palmy, a dokonce jsou k vidění i bazény – pokud tedy paří k jejich residenci.

„Je to tu krásné, ale samozřejmě trošičku jiné,“ připouští Belohorcová. Nádherný byt ve vysokém mrakodrapu, z něhož se nabízel dechberoucí pohled na město i na pláž, kde se fotila na balkoně při západu slunce a všechno kolem ní zářilo... To všechno je už dnes minulostí.

Salma s Neviem hned ve středu nastoupili povinnou školní docházku do nové mezinárodní školy. „Nevím, jak je vzbudím do školy, s tím časovým posunem to bude ty první dny velmi náročné, ale zvládneme to, nic jiného se nedá dělat. Důležité je, aby se jim v té škole líbilo,“ prohlásila vnadná kráska, a vzápětí se už pochlubila snímky, na nichž její potomci pózují ve školních uniformách. Není pochyb o tom, že se obě děti v novém prostředí záhy osmělí – obě totiž podědily po svých rodičích pořádnou vyřídilku.

VIDEO: LESK! Herec z Ordinace přiznal přítele. A Belohorcová opustila Miami i manžela

Video
Video se připravuje ...

Herec z Ordinace přiznal přítele. A Belohorcová opustila Miami i manžela Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
81 fotografií