Po každém odvysílaném díle MasterChefa se sociální sítě promění v nelítostné bitevní pole, na němž jsou hlavními zbraněmi sprostá slova a výhrůžky diváků ve stylu přechodu ke konkurenci. Dramaturgická návnada v podobě Pavlíniných slz zafungovala skvěle, výsledek však rozčaroval masy.

„Zdá se mi to neuvěřitelné, člověk, co má být eventuálně MasterChef, za 60 minut nic neudělá. V druhé výzvě si nechá radit, jak jen to jde. Tohle je hodno Masterchefa?!“ vyjádřila se pod příspěvkem na oficiální facebookové stránce soutěže jedna z fanynek. „Po tom prvním kole opravdu postoupí Pavlína? Kohokoliv jiného by za tu tragédii vyhodili hned na místě,“ dodala další.

VIDEO: MasterChef Česko: Pepovi se musí polechtat ego, tvrdí Pavlína

Video
Video se připravuje ...

MasterChef Česko: Pepovi se musí polechtat ego, tvrdí Pavlína. TV Nova

Pavlína během úterní epizody v první výzvě zapomněla na základní ingredience a porotcům přinesla, jak to po ochutnání sami zhodnotili, ananasový kompot. Při jejich reakci se rozvzlykala a na balkon nevystoupala.

U druhé výzvy už dostali všichni jednotné instrukce – uvařit dokonalé hovězí rossini. A ač čtveřice soupeřů nepředvedla mistrovské dílo a na každém pokrmu se našla chyba, Pavlína, jíž Kašpárek radil, výzvu vyhrála a nechala kolegy napospas nejzáludnější výzvě, s jakou se setkali.

V té se Eva s Pepou postavili proti vlastním chuťovým buňkám. Oba s páskou na očích měli uhádnout, co jim Forejt vkládá do úst za jídlo. Zatímco Pepa si pochutnával na nezaměnitelné chuti a struktuře okurky, chlebu nebo čokolády, Eva zápasila s rozeznáním dvou velice podobných zelenin a dvou druhů uzených ryb. Ředkvičku zaměnila za kedlubnu, lososa za makrelu, kvůli čemuž nakonec vypadla. Divákům se při pohledu na nevyváženost tohoto kola pěnila krev v žilách a z plna plic odsoudili soutěž jako frašku.

„Když uvaříš super steak a vypadneš na ochutnávce,“ nechápala jiná. „To bylo hodně blbý. Pavlína zkazila celou první výzvu a Evu vyhodí takhle...,“ netajil své znechucení další divák. „Udělali jste z toho pěknou frašku, po tomto díle už nemám chuť se dívat dál,“ čílila se třetí diskutující. Že s pořadem navždy skoncovali, znělo v komentářích častěji, než by si asi Nova přála. Nezbývá než doufat, že se vztek diváků zase přežene...

VIDEO: MasterChef Česko: Eva propadla v chuťové výzvě a nadobro odešla ze soutěže

Video
Video se připravuje ...

MasterChef Česko: Eva propadla v chuťové výzvě a nadobro odešla ze soutěže TV Nova

Fotogalerie
135 fotografií