Nejnovější knižní bestseller o tajuplném životě vévodů ze Sussexu přichází se stále novými střípky z jejich soukromí. Autoři Omid Scobie a Carolyn Durandová knize Hledání pravdy obětovali velkou část svého času a vytáhli i věci, o nichž by se nikomu nezdálo. Například zdrcující moment, kdy Meghan a Harry nepřímo sdělili svým zaměstnancům, že mají padáka.

Stalo se to údajně den před oficiálním ohlášením „megxitu“. Meghan s Harrym svolali komorníky, osobní asistenty, všechny klíčové pracovníky a dojímavě se s nimi rozloučili.

Video: Radikální změna Míši Kuklové bojující s rakovinou. A Ester Janečková hledá dceru!

Video
Video se připravuje ...

Radikální změna Míši Kuklové bojující s rakovinou. A Ester Janečková hledá dceru! Bára Horáková, Lukáš Červený

„Zaměstnanci, kteří byli s párem od prvního dne, truchlili nad tím, co měl být příběh plný štěstí: dva lidé se do sebe zamilují, vezmou se, přivedou na svět potomka, slouží královně, konec. Místo toho se rozhodli opustit zemi,“ stojí v knize. Autoři poté zmiňují, že Meghan jednoho ze zaměstnanců objala a pověděla mu: „Takhle to být nemuselo.“ Poselství jako ze záhrobí zlomilo věrnému pracovníkovi srdce.

S odchodem z Británie a zbavením se všech královských povinností dostala spousta posluhovačů padáka, některým se poštěstilo a uchytili se na jiném pracovišti pod jiným členem královské rodiny. Je však zřejmé, že megxit převrátil naruby životy nejen předních monarchů, ale i zcela obyčejných lidí.

VIDEO: Herec z Ordinace přiznal přítele. A Belohorcová opustila Miami i manžela

Video
Video se připravuje ...

Herec z Ordinace přiznal přítele. A Belohorcová opustila Miami i manžela Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
104 fotografií