Není tomu tak dávno, kdy rozvádějící se Agáta Hanychová (známá i jako Prachařová) škemrala na svém oficiálním profilu na internetu u nejrůznějších firem, aby jí daly šanci coby influencerce. Sleduje ji ostatně více než 220 tisíc fanoušků a příznivců a každá „vybarterovaná“ věc do domácnosti se počítá. A zadařilo se, jelikož od té doby dělá pilně reklamu všemu možnému i nemožnému, od nejrůznějších kosmetických přípravků, výživě pro děti a vitaminů až třeba po ekologické prášky na praní či bělící přípravky na zuby.

Teď se začala profilovat coby „domácí Ferda mravenec“. „Kutilka Agáta právě přichází. Od té doby, co jsem zůstala sama na barák, tak se o vše sama postarat musím. Takhle… starala jsem se o to vždycky,“ dušovala se mladá dáma, která si společně se svým dnes již exmanželem Jakubem Prachařem (37) nechala postavit domek. „Ale jedna brněnská firma má vše 'aku', takže je to pro mě i bezpečné, protože představa toho, že něco do sekačky leju, nebo sekám se šňůrou, je šílená.“

„A jelikož jsem holka, tak mě nejdřív zajímá móda, která se dá u nich koupit, a já mám od nich na sobě kompletně vše,“ dodala Agáta a předvedla se v legínách a pořádně vysokých gumákách v lese, kde si dokonce odpustila i svůj legendární „duck face“ a postoj na špičkách. „No a příště vám ukážu, jak sekám,“ lákala své příznivce.

VIDEO: Agáta Prachařová promluvila o svém rozvodu i o novém partnerovi.

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová - nový vztah, rozvod David Turek, Lukáš Červený

Jak se ale ukázalo, reklama v každém druhém příspěvku na instagramu už byla na její followery moc. A své rozhořčení jí dali jaksepatří najevo. „Agáto, vy byste prodala i ledvinu, kdyby vám za to někdo zaplatil,“ vrtěli nad ní hlavou a doporučovali jí, aby se, alespoň co se nenápadné a vtipné reklamy týče, inspirovala například u Nikol Moravcové (33).

Jiní zase nadhazovali, že by se příště měla ukázat v kolekci vysloveně myslivecké. Agáta si však z posměváčků nic nedělala a nikterak na ně nereagovala… Což je možná ta nejlepší odpověď na takzvané internetové hatery.

VIDEO: Agáta Prachařová o škole a o školce

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová - škola, účes David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
61 fotografií