Zatímco její přítel Petr Plaček má potetované rameno a ruku, tak Andrea si své malůvky nechává dělat na různých místech. 

"První vzniklo v 16letech, taky tak vypadá a je na břiše. Dělal mi ho frajer v Teplicích a já pak jela na internát autobusem s rozeplejma kalhotama. Druhé - hlava indiana - to jsem si dala na zápěstí, když jsem začala hrát a je to moje logo a vždycky mi bude připomínat jak složitý začátek jsem měla," netají se dýdžejka. 

VIDEO: Andrea Pomeje o rozchodu se svalovcem: Musím k psychologovi! Takhle to dál nejde

Video
Video se připravuje ...

Andrea Pomeje o rozchodu se svalovcem: Musím k psychologovi! Takhle to dál nejde Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

"Třetí - thajský datum narození Aničky - 17.9.2556 (Thajci jsou pár let napřed). Čtvrté a páté tetování jsem si nechala dělat najednou, bylo to dva roky zpět, dva dny před Vánocemi, prostě mi hráblo. Našla jsem si nejbližší salon a nechala si na žebra vytetovat Sak Yant - thajské ochranné tetování a na ruku Buddhu," přiznává Andrea, která přidala šestou kérku. 

Na druhou stranu žeber si nechala vytetovat další thajské písmo. "Proč si nepřidat tetování, když mi ho ve filmu maskujou, že?" okomentovala novou ozdobu na svém těle Pomeje. Narážela zřejmě na svou poslední roli mrtvé striptérky v seriálu pro Českou televizi. 

VIDEO: Andrea Pomeje ukázala prsa a zadek! Tahle kočka stojí za to!

Video
Video se připravuje ...

Andrea Pomeje ukázala prsa a zadek! Tahle kočka stojí za to! Thomas Kruchina, Lukáš Červený, hudba: hudebnibanka.cz

Fotogalerie
35 fotografií