Josef se zkrátka nenechal odradit, i když ho Kuklová vytrvale odháněla. Pociťovala věkový rozdíl a nechtěla, aby s ní ztrácel čas. O téměř 13 let mladšímu muži už dítě dát nemůže, i když on toužil po holčičce. Ale nakonec pochopil, že by to pro jeho partnerku byl risk. 

„To mi v hlavě hodně utkvělo, takže jsem ho jednou za čas od sebe měla potřebu odhánět, aby se mnou neztrácel čas a našel si mladou, krásnou, pohodovou a plodnou ženu. Co se mnou, že ano. I když byl úžasný,“ svěřila se Kuklová.

VIDEO: Kuklová se staronovým přítelem: Promluvila o krizi i návratu!

Video
Video se připravuje ...

Kuklová se staronovým přítelem: Promluvila o krizi i návratu! David Turek, Jan Jedlička

Pepa se ale nedal a dvojice je opět spolu. Herečka totiž pochopila další věci, které jsou nutné ke spokojenému vztahu. 

„Vždycky jsem si říkala, že jestli ještě někdy připustím vztah, zůstanu sama sebou. Žádné přizpůsobování se, nedejbože, abych jako Vendula Pizingerová (Máš můj obdiv!) spala třeba ve sněhu pod širákem. Tak jak to, že chodím na MMA zápasy, sama si je pouštím na youtube, tetování mi najednou přijde smyslný, fandím Spartě a přestala jsem vysedávat doma ve svém pohodlíčku??! PlayStation jsem naštěstí hrála i předtím. Bože, děkuju, že Pepi není horolezec či vášnivý cyklista,“ přiznala změny ve svém životě v pohodlíčku Míša. 

VIDEO: Princezna Jasněnka alias Míša Kuklová: Čím zakrývá své jizvy v obličeji? 

Video
Video se připravuje ...

Princezna Jasněnka alias Míša Kuklová: Čím zakrývá své jizvy v obličeji? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
34 fotografií