Od 19. března se hlava státu a její věrný partner nachází na hradě Windsor, izolovaní od zbytku světa. Při ruce mají několik klíčových zaměstnanců a minimum přímého kontaktu s okolním světem. Tak dlouhá doba samozřejmě nikomu svědčit nemůže, Alžběta II. je tak často na drátě se zbytkem rodiny nebo pořádá videohovory s dětmi a zdravotníky.

Video: Královská rodina děkuje zdravotníkům

Video
Video se připravuje ...

Královská rodina děkuje zdravotníkům Instagram Kensington Royals

List The Daily Mirror se domnívá, že by za hradbami sídla v hrabství Berkshire mohla královská dvojice přetrvat až do konce tohoto roku. Královnou vyžádané cesty do Londýna, například na nejrůznější oficiální události, by připadaly v úvahu pouze tehdy, bude-li situace s koronavirem klidnější. Británie je ovšem momentálně opět silně sužovaná nemocí covid-19.

Už dříve se objevily teze, že by se Alžběta II. a Philip do Buckinghamského paláce nemuseli nikdy vrátit. Palác tyto domněnky nikdy nepotvrdil, ale ani nevyvrátil. Hlava státu má na Windsoru stále co na práci a je obklopena rozptylujícími prvky. Na jaře se na pozemcích pohroužila do své nejoblíbenější činnosti, jízdě na koni.

Windsor se pak v červenci stal dějištěm tajné a soukromé svatby její vnučky princezny Beatrice (32).  Královský pár tam také oslavil své narozeniny, byť skromněji, než si představovali. Je to každopádně nejdelší doba za 68 let vlády, kterou královna strávila mimo svůj domov.

VIDEO: Smrt ve Výměně manželek: Obvinili člena natáčení! A Písařík po party v průjezdu s neznámou dívkou

Video
Video se připravuje ...

Smrt ve Výměně manželek: Obvinili člena natáčení! A Písařík po party v průjezdu s neznámou dívkou Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
83 fotografií