Za 16 dolarů měsíčně, v přepočtu zhruba 350 Kč, se mohou fanoušci podívat na odhalené snímky bývalé Disney star Belly Thorneové. Rudovlasá diva se proslavila seriálem Shake It Up a vztahy se slavnými krasavci i kráskami.

Její hvězda v průběhu let strmě rostla a zase klesala, podle toho, co Bella zrovna dělala. Zjištění, že lascivnost prodává, vnuklo mladičké herečce geniální nápad a před pár dny pomocí sexy videa oznámila, že se připojuje na stále oblíbenější sociální síť s obsahem pouze pro dospělé.

Video: Smrt ve Výměně manželek: Obvinili člena natáčení! A Písařík po party v průjezdu s neznámou dívkou

Video
Video se připravuje ...

Smrt ve Výměně manželek: Obvinili člena natáčení! A Písařík po party v průjezdu s neznámou dívkou Bára Horáková, Lukáš Červený

Za první den tak „zkásla“ fanoušky o milion dolarů, v přepočtu kolem 22 milionů korun. Stala se první uživatelkou této sítě, které se to podařilo. Přitom tam podle zjištění britského Daily Mail nepřidává žádný porno materiál, kterým se OnlyFans proslavil – obsah je sice poněkud lechtivější než ten, jímž zásobuje nevinný instagram, jedná se ale o zhruba podobné snímky v plavkách, spodním prádle a sem tam je vidět i bradavka.

Oněch milion dolarů údajně neplánuje rozházet za zbytečnosti, ale chce je věnovat na dobročinné účely nebo je investovat do své produkční společnosti. Chcete-li se i vy pokochat žhavým materiálem, nemusíte vytahovat debetní kartu. V galerii naleznete to nejžhavější, co Thorneová kdy veřejně publikovala.

VIDEO: Vztahy Brodských: Kdysi je spojil jen alkohol! A Trojan promluvil o noci s Emmou

Video
Video se připravuje ...

Vztahy Brodských: Kdysi je spojil jen alkohol! A Trojan promluvil o noci s Emmou Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
59 fotografií