Dlouho si odmítala připustit, že nastane doba, kdy se bude muset přestěhovat za svým partnerem. A to se stalo letos v lednu. Jitka Nováčková začala po dvou a půl letech žít pod jednou střechou s fotbalistou Timem Sparvem. Plánovala si, že bude létat často domů, ale to jí znemožnila pandemie koronaviru. A tak se na několik týdnů stala „fotbalovou manželkou“.

Ale s Dánskem je konec! Timovi skončila smlouva a dostal nové angažmá. Na rok se jejich novým domovem stane Řecko. 

VIDEO: Misska Jitka Nováčková bydlí v šatně! Ale k příteli se stěhovat nechce

Video
Video se připravuje ...

Misska Jitka Nováčková bydlí v šatně! Ale k příteli se stěhovat nechce Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

„Pokud tu mám někoho, kdo v Řecku dlouhodobě žil, budu ráda za nějaké info o tom, co vás tu překvapilo! Přeci jen jet na 14 dní na dovolenou nebo zařizovat na rok bydlení, spřátelit se, najít si oblíbená místa a aktivity, to je něco jinýho. Zatím tu nikoho neznáme a jen googlujeme co a jak, jeden poznatek mám: Tim se musí naučit dávat ženám přednost ve dveřích (ze severu na to není zvyklej, tam se berou ženy tak rovny mužům, že se tam ten zvyk neprovádí),“ oznámila na sociální síti modelka, která se pustila do zařizování nového hnízdečka. 

Netrvalo dlouho a pod příspěvkem se začaly hromadit rady. Jedna přišla i od bývalé první dámy Dagmar Havlové. „Jitko, zkontaktujte se s Marthou Elefteriadu. Je určitě na FB a může Vám dát mnoho cenných rad, stran mentality lidí atd. Hodně štěstí.“ Tak snad si to blondýnka vezme k srdci a nechá si od řecké zpěvačky Marthy poradit...

VIDEO: Dagmar Havlová: Letos budu bez dovolené, nechci přenášet zmutované viry!

Video
Video se připravuje ...

Dagmar Havlová: Letos budu bez dovolené, nechci přenášet zmutované viry! Hana Hoschlová, Lukáš Červený

Fotogalerie
38 fotografií