Bývalá modelka Ivana Christová, která před několika málo dny oslavila své kulaté padesáté narozeniny, si s přáteli dopřála dobrodružný pobyt v obci Liptovský Ján. Ten byl jakýmsi kempem se známým slovenským seberozvojovým koučem Peterem Urbancem, jenž Christová absolvovala „se super ženami, co chtějí od života víc“. Excelentní podle ní bylo také každodenní koupání v ledovém horském potůčku. „Top! Na to fakt nezapomenu,“ ohodnotila společné fotky, na nichž společně se svými kamarádkami skotačí ve vodě.

Na snímcích pořízených při této otužilecké kratochvíli se nestyděla předvést v plavkách, a co víc, všem svým pánským fanouškům dala pořádně nahlédnout do svého dekoltu. I přesto, že se před časem pochlubila nějakými těmi kily dole, výstřih má k jejich radosti stále dosti plný, a tak se i po padesátce může pochlubit pořádně velkým poprsím! A kromě poctivých slovanských křivek má také stále stejný, mladistvý úsměv. „Krásná jako vždy!“ jásali proto na facebooku její příznivci.

VIDEO: LESK! Bude Christová babičkou? Mašlíková zpátky u manžela! A Jágrova schovanka je těhotná!

Video
Video se připravuje ...

Bude Christová babičkou? Mašlíková zpátky u manžela! A Jágrova schovanka je těhotná! Blesk TV

Přátelé během tohoto pobytu nezapomněli ani na její velké životní výročí, a tak Christovou překvapili vskutku honosnou oslavou, při níž nechyběla nádherná výzdoba, balónky, květiny a dortík s prskavkou, který oslavenkyně pro své nejbližší ochotně nakrájela. Tato narozeninová párty jistě vzbudila menší kontroverzi nežli ta její epesní pod hradem Devín, kde podle deníku Plus Jeden Deň hosty nepříjemně zaskočilo zjištění, že si všechny vypité drinky musejí sami platit – a to dokonce i ty nealkoholické...

VIDEO: První Miss Christovou po výhře vypískali! Ji ale zajímala jen jedna věc.

Video
Video se připravuje ...

První Miss Christovou po výhře vypískali! Ji ale zajímala jen jedna věc. Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
74 fotografií