Výměna manželek je reality show, která budí hodně velké kontroverze –⁠ především proto, jakou sondu do českých rodin pravidelně přináší. Ne vždycky jsou totiž divákům předvedeny dvě idylické rodiny, ale naopak vysoce disfunkční… tak jako rodina Petry a jejího o řadu let mladšího Filipa. Ten se před kamerami několikrát zapřísahal, že Petru opustí a začne znovu. Tvrdil, že mu vyměněná manželka Nikola otevřela oči. A dokonce to potvrdil i mezi osmi očima, přestože Petru během toho něžně držel za ruku.

 Místo toho je ale pár stále spolu a podle slov Petry se mají rádi. „Vypadalo to, že jsme se rozešli, ale to bylo jenom pod nějakým nátlakem,“ je přesvědčená Petra, čímž naznačila, že za jejich krizi ve vztahu podle jejího názoru mohla právě Nikola. Kromě toho si Petra od dočasného manžela Vaška, o němž pak po skočení pořadu prohlašovala, že to byl „arogantní a namyšlenej týpek“, půjčovala peníze, především na cigarety a alkohol. Před celým národem se sice dušovala, že mu to dodatečně splatí, dodnes však od ní Vašek neviděl ani korunu.

VIDEO: Výměna manželek: Drsná hádka mezi náhradními manželi!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Drsná hádka mezi náhradními manželi! TV Nova

Příznivci tohoto pořadu jsou v šoku. „Nejlepší bylo, jak na začátku říkali, že mají naprosto harmonický vztah… a pak se ukázalo, že je jeden horší jak druhý. A ještě se ztrapnit v TV. Matka bude ráda, když se o klučinu nezačne zajímat sociálka… Je mi ho líto, takový šikovný chlapec,“ zaznívají hlasy na oficiální facebookové stránce Výměny manželek. Právě malého Miloška, kterému rodiče nebyli schopni koupit ani knížku, zatímco na vodku se peníze vždycky našly, lidé nejvíce litovali. „Doufám, že zasáhne škola, podá podnět na OSPOD a začne se to řešit,“ přály by si mnohé dámy, zřejmě také maminky. „Chlapci by možná bylo líp v dětském domově!“

V komentářích se dokonce našli i tací, co tvrdili, že s Petrou mají osobní zkušenosti. A ne zrovna ty nejpříjemnější… „Paní Petra bydlela u nás v baráku v nájmu 2 roky. To, co se odehrávalo, se nedá ani popsat. Jeden velký mejdan a celé noci kravál. Opilci a feťáci nám celé noci chodili po domě, že se lidé báli jít večer ven... no hrůza. Odporná ženská. A sociálka a policie neudělali nic...“ stěžoval si jeden muž. „Znám je osobně a ona v té televizi tak lhala! Mé dceři dluží 3/4 milionu, splátky nikde, dluží, kam se podívá, a chlastá 1. ligu,“ přidala se k němu i další žena.

VIDEO: Výměna manželek: Totální psychické zdeptání!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Totální psychické zdeptání! 

„Honorář měli poslat majiteli bytu,“ přisadila si jiná, v narážce na fakt, že Petra s Filipem žili ve velkém, ale drahém bytě, kde se mělo platit 27 tisíc měsíčně, což oni ale nedělali – a tak v době natáčení dlužili sto tisíc a dokonce jim hrozilo vystěhování. Jak se zdá, všichni fanoušci této reality show se ale shodují na jediném: „Tenhle díl ani nebyl vtipný! Takové nervy, co jsem kvůli těm neschopným košťatům měla, to snad ani není pravda…“ durdila se totiž většina diváků.

Fotogalerie
29 fotografií