Ona osudná noc Emmy Smetany strávená v objetí s Josefem Trojanem (19) ve vylidněných ulicích Prahy bude zřejmě navždy zahalena tajemstvím. Jak Trojan mladší, tak Jordan Haj se před několika dny dušovali, že se po premiéře Šarlatána nic zásadního nestalo. Josef navíc upozornil, že nikdo nezná pozadí jeho vztahu s Emmou, a není prý na místě dělat unáhlené závěry.

Video: Agnieszka Hollandová: O Šarlatánovi, uzavření kin i poklescích Hollywoodu

Video
Video se připravuje ...

Agnieszka Hollandová: O Šarlatánovi, uzavření kin i poklescích Hollywoodu Ivan Hladík, Jan Jedlička

Jak se zdá, objímání, posedávání na schodech a důvěrné pohledy do očí nebyly ničím jiným než pouhými gesty dvou blízkých přátel, protože Emma Smetana a Jordan Haj se tváří zamilovanější než kdy dřív.

Oba se bok po boku objevili v úterý vpodvečer v kině na předpremiéře očekávaného filmu Tenet režiséra Christophera Nolana. Svou lásku před veřejností neskrývali ani nemírnili, moderátorka svého o rok mladšího miláčka a budoucího účastníka soutěže Tvoje tvář má známý hlas objímala kolem pasu, jeden na druhého se culili, a došlo také na vášnivou líbačku ve výtahu. Teatrálně tak světu ukázali, že na veřejnosti je mezi nimi vše v pořádku.

VIDEO: Vztahy Brodských: Kdysi je spojil jen alkohol! A Trojan promluvil o noci s Emmou

Video
Video se připravuje ...

Vztahy Brodských: Kdysi je spojil jen alkohol! A Trojan promluvil o noci s Emmou Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
109 fotografií