Divoký večírek Písařík trávil ve společnosti nejen dívek, ale i pití. Většinu času totiž strávil na baru nebo tancem a evidentně se dobře bavil. Když premiérová společnost po půlnoci začala řídnout, zvedl se před třetí hodinou ranní k odchodu i Písařík. Zatímco trojice jeho společnic čekala na taxíka přímo před kinem Lucerna, Martin s půvabnou tmavovláskou si auto zavolal na Václavské náměstí.

V rozjaření si dokonce napoprvé spletli vůz, štěstí měli až u druhého přijíždějícího vozu. Ten je odvezl do Strašnic, kde Martin s dívkou vystoupili a nechali vůz odjet. Před domem se opět rozpovídali, následovalo objetí, ale k odchodu se Martin stále neměl. Nakonec s doprovodem zašel za vrata garážového průjezdu, kde během asi dvaceti minut vše dořešili. Teprve pak herec sám vyšel a zavolal si nového taxíka, kterým odjel.

Písařík, otec dvou dětí, které má s přítelkyní Míšou, má pověst napraveného svůdníka. S letitou partnerkou se ale zatím neoženil... „Jsem pro akt svatby, akorát jsme to s Míšou nějak nestihli. Zároveň si uvědomuju, že svatba je velmi stresující a zásadní záležitost. Navíc ten tlak – měl by ses už oženit…" říkal loni na premiéře jiného snímku - LOVEní.

„Vždycky když jsem se chtěl oženit, tak se narodilo další dítě, takže se to vždycky tak odsunulo. Pro nás by to teď byl čistě milý akt, který není tak nezbytný. Ale můžeme si to udělat kdykoliv, spíš jako pro radost. Navíc po tom všem, co se mnou musela přežít, si nejsem jistý, jestli by mi od toho oltáře neutekla,“ žertoval tehdy na téma své vlastní bujnosti.

Fotogalerie
91 fotografií