„Tak jsem ve Vídni, a místo toho, abych šla nakupovat nebo na procházku, když svítí sluníčko, jdeme do muzea. Na Moneta,“ stěžovala si na oko Agáta Hanychová. Partner jí to pak ale vynahradil pravým vídeňským řízkem a kávou se slavným Sacherem. „Stačí mi dát dort a přestanu špulit,“ žertovala známá modelka, která se proslavila svým „duck face“, tedy typickým našpulením rtů á la kačer na každé druhé fotce. U známého rakouského dezertu se však usmívala od ucha k uchu, a stejně tak i její nový objev.

Mnozí její followeři si ale všimli pozoruhodného detailu – a to, že je Agátin přítel, producent Tomáš, nápadně podobný známému českému herci a dabérovi, který minulý rok v pouhých 54 letech podlehl zákeřné rakovině. Pomeje zamlada,“ konstatovala totiž jedna Agátina fanynka, a další s ní souhlasila: „Ale úplně! Čtu komentáře jen proto, zda to někdo taky vidí,“ bavila se. Jinak se samozřejmě všichni shodli, že vypadá velice příjemně a sympaticky – a dcera herečky Veroniky Žilkové (58) po jeho boku vysloveně září, takže by to konečně mohl být ten pravý...

VIDEO: Agáta Prachařová: Jsem MILFka v topu! Jdou po mně mladí kluci!

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová: Jsem MILFka v topu! Jdou po mně mladí kluci! David Turek, Aleš Brunclík

Výběr partnera jí pochválil i slavný grafik Tomáš Břínek (38), známější pod svou uměleckou zkratkou TMBK, a jeho manželka Natálie Pawlowská (38). Ta si ovšem servítky nebrala vůbec… „Cituji: ‚Máš sympatickýho muže! A nevypadá ani jako sebestřednej ču*ák, což je pokrok‘,“ napsala prý Agátě dcera herečky a spisovatelky Haliny Pawlowské (65), a ta se její slova rozhodla uveřejnit na svém instagramovém účtu. Tohle drsné hodnocení jejích předchozích partnerů se ale nesetkalo u příznivců tmavovlasé modelky s pochopením, naopak si za něj vysloužila ostrou kritiku.

„Kolik je to týdnů, co tu ten poslední ‚sebestředný ču*ák‘ byl označený s hashtagem ‚love‘?“ rýpli do známé krásky. Ta totiž od dob, co se rozešla s manželem Jakubem Prachařem (36), vystřídala milenců hned několik – a s žádným to nemělo dlouhého trvání. Letní láska s izraelským surfařem nedopadla nikterak slavně, neklapalo to ani s pohledným makléřem Zdeňkem, a ani po boku kameramana Marka Agáta patrně nenašla to, co od vztahu očekává.

VIDEO: Agáta odtajnila detaily rozvodu s Prachařem: Oběma se nám uleví! A jak to bude s příjmením?

Video
Video se připravuje ...

Agáta odtajnila detaily rozvodu s Prachařem: Oběma se nám uleví! A jak to bude s příjmením? Markéta Reinischová

Fotogalerie
63 fotografií