Na podvod upozornila Dara na svém instagramovém profilu. „Na FB mi od vás přišlo spoustu zpráv, že někdo opět zneužívá moje jméno ve svůj prospěch. Není to poprvé, co se tak děje, párkrát to řešili i právníci, ale jak je vidno, některé věci mají tendenci se pravidelně opakovat.“

Falešná stránka s názvem Dara Rolins Cash nabízela jejím fanouškům peníze za to, že do komentářů napíší počáteční písmeno svého jména. Údajně za účelem pomoci v době koronavirové krize. Možná to zní neškodně, většinou je to ale první z mnoha zákeřných kroků k nelegálnímu obohacení.

Video: Dara Rolins: Šaty, ve kterých jsem poprvé zpívala s Gottem, má maminka v mauzoleu

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins: Šaty, ve kterých jsem poprvé zpívala s Gottem, má maminka v mauzoleu Adam Balažovič/BPŽ

Podvodníci pak často obepisují fanoušky a žádají je o údaje, případně jim zašlou speciální odkaz, přes nějž zadají své osobní informace včetně přihlašovacích údajů na e-mail či rovnou bankovní účet. Dara upozornila, že se stránkou nemá nic společného a prosí sledující, aby ji nahlásili.

Zpěvačka následně vyhrabala z archivu další způsoby, jakým podvodníci využívali její popularity. Fotografie a její jméno zneužily pro různé, většinou nefungující, ba dokonce neexistující hubnoucí prostředky. Na několika snímcích Dara jakoby mluví o tom, jak se jí podařilo zhubnout 12 kilo. Na jednom screenshotu podvodníci zašli tak daleko, že si vymysleli titulek, jak byla Dara zažalována za odhalení tajemství hubnutí. „Nic, co se neobjeví na mých oficiálních sítích, není pravdivé,“ zakončila svůj hněv.

V minulosti řešili podobné podvody zpěváci Marek Ztracený (35) a Monika Absolonová (43) nebo modelka Simona Krainová (47).

VIDEO: Dara Rolins a její potěšení: Randím o sto šest! Muži o mně sní

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins a její potěšení: Randím o sto šest! Muži o mně sní Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
105 fotografií