Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

V kamionu na Nymbursku našli mrtvého řidiče: Zaškrtil se při autoerotických hrátkách?!

Aktualizováno -
26. srpna 2020
10:50
Autor: dce, VaB, jel - 
25. srpna 2020
19:47

Podezřelé úmrtí vyšetřují policisté z Nymburska. Mrtvého řidiče kamionu našli v kabině vozu v úterý odpoledne. Kamion byl odstavený na benzinové pumpě. Podle informací agentury Aktu.cz si polský řidič způsobil smrt sám zřejmě při autoerotické praktice, kdy se přiškrcoval kurtou.

Tělo objevili na čerpací stanici u dálnice D11 poblíž sjezdu na Poděbrady u Vrbové Lhoty. "Můžu potvrdit náhlé úmrtí osoby ve vozidle na výjezdu u dálnice D11. Na místo byl přivolán soudní lékař," sdělila Blesk.cz mluvčí police Michaela Nováková.

Podle informací Blesku policie předběžně vyloučila vraždu. Kolem kamionu s polskou poznávací značkou policisté umístili zástěny a na místě se to jen hemžilo příslušníky a hasiči. 

"Kolem půl páté dnešního dne jsme byli zavoláni linkou 158 k nálezu zemřelého muže zde v kamionu. Jedná se o muže polské národnosti, okolnosti jeho úmrtí jsou předmětem šetření," prozradil Blesku přítomný kriminalista Pavel Semecký. Hasiči byli podle něj na místě, aby policistům pomohli s vyproštěním těla z kamionu.

Podle informací agentury Aktu.cz si polský řidič kamionu způsobil smrt sám, údajně se zaškrtil kurtou při autoerotických hrátkách. Lékař tak na místě mohl pouze vyloučit cizí zavinění.

BoziMilda ( 26. srpna 2020 20:09 )

Truchlení je jasný, maminka bude před večerní modlitbou nábadat děti : "Ruce na peřinu a nehoňte, tatínka to stálo život. A ještě navíc někde umřelo koťátko."

BoziMilda ( 26. srpna 2020 20:07 )

Vždyť byl doma, kamion pro tiráka jeho druhý domov. A byl zaparkovanej, tak co ti vadí ? Nebo snad závidíš, že umřel při (auto)sexu, zatímco ty zkapeš vzteky v Penáči, až ti důchodci vykoupí zlevněné máslo ?

marmat ( 26. srpna 2020 16:02 )

Aspoň majitel dopravní spokečnosti v Polsku má kamion CELÝ ,
i když trapně "zneuctěný" !!!!
Akce řidiče za jízdy ??? To by bylo na šrot...
Zajímavé bude taky řešení pojištění

marmat ( 26. srpna 2020 15:58 )

Nedivme se "vykolejenému" autorovi

marmat ( 26. srpna 2020 15:57 )

Rodina teď neví, jak PŘESNĚ truchlit......
skoro horší scénář , než když se "tatínek"
zabije v autě s milenkou.......

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání