„Letošní prázdniny mi mamka dělala cestovatelskýho parťáka, užily jsme si krásný a tak trochu aktivní prázdniny,“ svěřila se na instagramu modelka Nikol Švantnerová a sdílela fotografii, na níž pózuje po boku své maminky. A všem vyrazila dech! Není pochyb o tom, po kom Nikol zdědila nekonečně dlouhé nohy, husté lesklé vlasy a sympaticky široký úsměv! Geny se zkrátka nezapřou…

A to nejenom, co se podoby týče, ale i povahy! „Je to stejnej blázen jako já (evidentně je to v rodině), takže byla vždy pro moje nápady, túry, ranní vstávání, přespávání v autě, a tak jsme to završily trochou holčičího focení,“ dodala Švantnerová spokojeně. Paní Dana (47) má navíc stejně jako její dcera blízko ke sportu, dělávala závodně atletiku a dodnes se věnuje běhání, a to je nejspíš klíčem k její dokonalé figuře i po čtyřicítce.

VIDEO: Královna plesů Nikol Švantnerová: Anorexii nemám a jím jako modelka!

Video
Video se připravuje ...

Královna plesů Nikol Švantnerová: Anorexii nemám a jím jako modelka! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

„Ty jo, vypadáte jako sestry, těžko odhadovat, že se jedná o maminku,“ žasly pod příspěvkem Nikoliny fanynky. „Nikol, maminka je nádherná a vy jste krásná po ní. Chlapi musejí být jak u vytržení!“ Zkrátka jak se říká, jaká matka, taká Katka.

Nikol si tak může být jistá, že její kariéra v modelingu jen tak nepohasne a že v budoucnu bude vypadat stejně dobře jako například Simona Krainová (47), která je živoucím důkazem svého hesla „fuck the age“ (tedy v překladu „mr*at na věk“).

VIDEO: Sexy kráska Nikol Švantnerová: Její dlouhé nohy v akci!

Video
Video se připravuje ...

Sexy kráska Nikol Švantnerová: Její dlouhé nohy v akci! Jana Marvanová, Jan Jedlička

Fotogalerie
122 fotografií