V rozhovoru pro pořad (NE) BLÁZNI Tomáše Poláčka na webu G.cz rozjímal Josefnad situací, ve které se po svém večerním povyražení se Smetanou ocitl. „Já vůbec nevím, jak to vnímám. Občas se zasměju, občas jsem z toho zoufalý. Zaprvé jsem to asi měl čekat, ale zadruhé je to medializované neskutečným způsobem,“ myslí si třetí nejmladší syn Ivana Trojana.

Video: Další stěhování Gottové! Zemřela hvězda pohádky Tři bratři. A svatba zmlácené tváře Ordinace!

Video
Video se připravuje ...

Další stěhování Gottové! Zemřela hvězda pohádky Tři bratři. A svatba zmlácené tváře Ordinace! Petr Macek, Lukáš Červený

Pro své mlčení má údajně pádný důvod, přestože by ho vysvětlení, co se onoho osudného večera odehrálo, vysvobodilo z labyrintu, který tutláním informací kolem sebe s Emmou vybudovali. „Co se popisuje, není pravda.  Že vyfotili nějaké fotky, je hezký, ale vůbec nikdo nezná můj background s tím člověkem,“ řekl představitel mladého léčitele Jana Mikoláška.

Před pár dny Emmin partner Jordan Haj (31) v pořadu Showtime stanice CNN Prima News zamotaně a nesrozumitelně vysvětlil, že jejich vztah stojí na pevných základech. Z tajemného trojlístku se tak nevyjádřila už jen Emma. Všichni netrpělivě čekají, zda z ní vypadne podobný guláš jako z Haje, nebo konečně osvětlí, o čem tato kauza vlastně je a co ti dva (nebo tři) mezi sebou vlastně mají.

VIDEO: Smetana v objetí s Trojanem! Kotek po nehodě! A pravda o vyhazovu Bebarové!

Video
Video se připravuje ...

Smetana v objetí s Trojanem! Kotek po nehodě! A pravda o vyhazovu Bebarové! Petr Macek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
88 fotografií