Půvabná brunetka Zuzana Kanóczová, manželka herce Juraje Loje (37), jenž aktuálně září na plátnech kin ve filmu Šarlatán, patří mezi ženy, pro které není žádné téma tabu. Klidně se svěřila se skutečností, že po porodu svých dětí ochutnala vlastní placentu, nyní se také rozpovídala o kojení.

Pro svou téměř dvouletou dcerku, která narozeniny oslaví počátkem září, je totiž stále k dispozici… což možná vysvětluje, jak je možné, že si i po třech porodech (kromě Leyly má ještě dvě starší děti, šestiletého syna Lucase a čtyřletou Izabellu) stále drží tak dokonalou postavu.

Odstavit malou Leylu od prsu však nehodlá, plánuje totiž kojit, dokud to půjde. „Kdyby přišel nějaký důvod, pro který bych si řekla, že ano, že je to ten důvod, tak s tím razantně přestanu, ale když to půjde samo, tak to půjde samo…“ krčila rameny pro slovenský deník Nový Čas. „Nechávám to tak, jak to je.“

VIDEO: 9 slavných žen se svěřilo: Jaké to bylo, když kojily.

Video
Video se připravuje ...

9 slavných žen se svěřilo: Jaké to bylo, když kojily. Youtube

Pro dámy, které podporují kojení vždy a za každých okolností, může být Kanóczová skutečným vzorem: Nestydí se totiž svou dcerku nakrmit i na tak neobvyklých místech, jako je třeba kadeřnictví.

Stala se tak jednou z mnoha dalších slavných maminek, které na sociálních sítích sdílely snímky tohoto intimního kontaktu matky a dítěte. Z českých krásek jmenujme například herečku Terezu Rambu (31), která kojila dceru na natáčecím place nové pohádky, anebo herečku Marii Doležalovou (33), která synovi Rudolfovi (5 měsíců) nabídla své ňadro, stejně jako Kanóczová, během práce frizéra.

VIDEO: Agáta přestala kojit a není spokojená se svým poprsím.

Video
Video se připravuje ...

Agáta přestala kojit a není spokojená se svým poprsím. Jan Jedlička, hudba: Kevin MacLeod

Fotogalerie
32 fotografií