Před více než dekádou se mladičká Eva Aichmajerová rozhodla provdat za spisovatele a scénáristu Reného Decastela. Ano mu řekla v osmém měsíci těhotenství a ve svatebních šatech, které odhalily téměř vše. Na tento životní okamžik teď hvězda ze Slunečné zavzpomínala na instagramu.

„11 let manželé, 2 děti a stále zamilovaná. Děkuji ti, René, že jsi.“ Příspěvek ozdobila klasickými hashtagy a nejspíš doufala, že jim fanoušci popřejí mnoho štěstí a lásky do dalších let. Místo toho se pustili do jejích šatů.

Video: Kam po Česku vyrazí Decastelo nebo Ornella Koktová?

Video
Video se připravuje ...

Kam po Česku vyrazí Decastelo nebo Ornella Koktová? David Turek, Jan Jedlička

„Gratuluji k výročí, ale ty šaty jsou teda nevkus. Navíc pokud jste se brali v kostele,“ vyjádřila svůj názor jedna z fanynek, a další se přidala: „Evčo, ty šaty jsou tedy příšerný, určitě byste si je už nevzala. Ještě, že to vyrovnal Váš andělský obličej.“ Lidé kroutili hlavou i nad jejím těhotenským bříškem. Mnoho farářů těhotnou nevěstu neakceptuje. Jak Decastelo vysvětlila, s Reném chodili na hodiny katechismu a oddávající věděl, že čekají miminko.

Do šatů se tehdy v roce 2009 opřela i módní kritička Blesku Františka Čížková. O Evině výběru napsala: „Šaty, v nichž se snoubenci brali, vyrážely dech. Zejména toaleta nevěsty, dílo návrhářky Kateřiny Severýn – jakási podivná kreace na polepšenou nevěstku, věrnou služebnici Krista, biblickou Máří Magdalénu. Bohužel tento kontroverzní mix nevinnosti a erotiky nevyšel. Včetně podvazku, jenž Evička při pózování koketně ukazovala. Tohle nebyla provokace typu Madonny, ale značně neohrabaný vtip postrádající pokus o ni. O výběru stylově nemožné květiny ve tvaru sdrátovaného, perlami vypolštářovaného srdce nemluvě.“

VIDEO: Eva Decastelo: Držím přísnou dietu! V čem spočívá?

Video
Video se připravuje ...

Eva Decastelo: Držím přísnou dietu! V čem spočívá? David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
52 fotografií