Nejnovější snímek sexy modelky Dominiky Mesarošové na jejím instagramovém profilu se postaral o pořádný poprask. Známá plavovláska, která před nějakým časem ztmavila své kadeře, totiž sdílela fotografii, na které si dává něžný polibek se svým synem Eliánem (2). „Tahle láska nejde popsat slovy. Celé léto trávíme spokojeně na zahradě v bazénu,“ napsala k oné momentce.

Mnohé její followery však pobouřilo, že ono krásné vyznání plné lásky a rodinné idylky demonstruje snímkem, na které je „nahoře bez“. Jednu bradavku si v podstatě zakrývá ručičkou syna, tu druhou svým vlastním předloktím. A jak už to ve světě internetové anonymity bývá, okamžitě se do ní pustila řada puritánských kritiků. „Hlavně ty cecky ukázat, jak dojná z Horní Lomné,“ rýpali. Mezi celebritami je totiž poměrně populární získávat si „lajky“ prvoplánovou nahotou –⁠ jen si vzpomeňme na všechna ta obnažená selfíčka nejslavnější české nudistky Alice Bendové (46)…

VIDEO: Sexbomba Mesarošová musela tento luxusní dům s bazénem prodat pod cenou! Za co miliony utratila?

Video
Video se připravuje ...

Sexbomba Mesarošová musela tento luxusní dům s bazénem prodat pod cenou! Za co miliony utratila? Markéta Reinischová

„Jen bych se bála, aby se vám teď kolem domu nevyrojilo hafo šmíráků,“ bavili se příznivci Mesarošové při pohledu na její obnažené tělo, které bylo kromě mnoha tetování (například své velké podobizny s trčícím poprsím, které má na paži) holé jako prst. 

Mnohým se zdálo také pobuřující, že se promenuje bez oblečení před dítětem. „To snad ne? Trochu cudnosti? Není to náhodou už trošku přes čáru?“ žasla jedna dáma.

Jak se ale záhy ukázalo, u většiny Dominičiných fanynek nalezla zastání. „Nahota je sakra normální, tak si přestaňte hrát na Amiše. A pokud Vám přijde vulgární, že je nahá před svým synem, a chcete určovat, před kým být nahá může či nemůže… Jakože cože? Kde to žijeme?“ divily se a chválily ji za její „zdravý přístup“ jak k nahotě, tak i při výchově syna.

Jak se v komentářích samy svěřovaly, i ony před svými vlastními potomky odhazují stud (a v bazénu plavky)… a nezáleží prý na tom, zda je dítě teprve batole, anebo třeba sedmnáctiletý puberťák.

VIDEO: Dominika Mesarošová a její obří vnady v akci! Po porodu syna je zpět ve formě

Video
Video se připravuje ...

Dominika Mesarošová a její obří vnady v akci! Po porodu syna je zpět ve formě. Markéta Reinischová

„Nahota je naprosto přirozená. A puritáni si můžou nasadit roušku a stát ve frontě 2 metry od sebe, až budou čekat na štěstí, které ty máš,“ poznamenal další uživatel v narážce na skutečnost, že za uštěpačnými komentáři se vší pravděpodobností stojí ta nejzákladnější lidská vlastnost: závist. Vždyť ruku na srdce, Dominika i po třicítce a především po porodu vypadá naprosto báječně a většina žen by jistě prodala levou nohu za to, aby mohla vypadat jako ona!

Fotogalerie
64 fotografií