Vévodové ze Sussexu si údajně už v červnu, přestože spoustu zahraničních médií mluví o červenci, zakoupili obrovský dům v kalifornském Montecitu. Nemovitost se skládá z hlavního domu a několika domků pro hosty a skrývá v sobě devět ložnic, šestnáct koupelen, posilovnu nebo vinný sklípek. Samozřejmostí je venkovní povyražení v podobě bazénu, tenisového kurtu, a nechybí garáž pro pět aut.

Interiér luxusního paláce ovšem nesplňuje náročné podmínky bývalé hollywoodské herečky, která se hodlá pustit do jeho modernizace. „Meghan si vzala volno a chce zmodernizovat některé části domu, aby vyhovovaly jejímu stylu. Předělá manželskou ložnici a Archieho pokojíček, obývací část domu, kuchyň a posilovnu,“ prozradil serveru Us Weekly blízký zdroj. Dodal, že Sussexové přemýšlí také o postavení nového venkovního hracího prostoru pro syna. Hřiště by se mělo nacházet vedle růžové zahrady, bazénu a tenisového kurtu.

Video: Ladislav Frej přišel kvůli rakovině o druhou lásku. A Matragi sčítá škody po výbuchu

Video
Video se připravuje ...

Ladislav Frej přišel kvůli rakovině o druhou lásku. A Matragi sčítá škody po výbuchu Blesk TV

 „Nebudou tam chybět houpačky a klouzačky, prolézačka a koutek se stolečkem a židlemi, kde si bude Archie hrát se svými novými malými přáteli.“ Meghan se údajně nemůže dočkat, až pro syna najde vhodné kandidáty na kamarády.

Vévodkyně není jediná, kdo má speciální požadavky – podle zdroje si Harry přeje postavit bar u bazénu. Modernizace se pravděpodobně dočká i jeden z domů pro hosty, kde plánuje pobývat Meghanina matka Doria (63). Ta ovšem u své dcery nechce zůstat napořád, svůj čas bude dělit mezi Montecitem a Los Angeles. Peníze na úpravy interiéru by měly opět přispěchat z konta prince Charlese, který velkou sumou financoval koupi nemovitosti.

VIDEO: Smetana v objetí s Trojanem! Kotek po nehodě! A pravda o vyhazovu Bebarové!

Video
Video se připravuje ...

Smetana v objetí s Trojanem! Kotek po nehodě! A pravda o vyhazovu Bebarové! Petr Macek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
119 fotografií