Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tragickou nehodu dodávek přežil z pěti chlapců jediný: Policisté už obvinili řidiče

Autor: VaB - 
20. srpna 2020
18:25

Středeční tragická nehoda v Liptovském Trhovci si vyžádala životy pěti osob, z toho čtyř dětí (†6, †10, †11, †11). Stalo se tak při střetu dvou dodávek. Několik lidí se zranilo. Policie v souvislosti s mimořádnou tragédií obvinila řidiče dodávky.

Policie vyšetřuje ohromnou tragédii. Srážka dvou dodávek si na mokré silnici mezi poli u obce Liptovský Trhovec na Slovensku vyžádala pět lidských životů. Na místě zemřel muž (†43) a čtyři děti (†6, †10, †11, †11)! 

Dalších několik osob utrpělo zranění různého rozsahu, jedno malé dítě přežilo. Policistka ho na místě nehody držela v náručí. K místu byl povolaný i vrtulník pro nejvážněji zraněného účastníka nehody.

Necelý den po nehodě přišla policie s obviněním! „Vyšetřovatel okresního ředitelství PZ v Liptovském Mikuláši dnes obvinil 39letého řidiče dodávky VW Transporter z přečinu usmrcení a přečinu ublížení na zdraví,“ uvedla policie na facebooku.

Policie dodala, že si k nehodě přizvala soudní znalce. Na místě havárie už někdo stihl vybudovat pět dřevěných křížů různé velikosti. Policisté se nehodou zabývají. Podle serveru TVnoviny.sk dostala bílá dodávka smyk a druhá narazila do jejího boku. 

SlunceM ( 20. srpna 2020 21:56 )

Akorát není jasný, v kterým autě jel kdo a který řidič je vinný. Ten, co přežil nebo ten, co je mrtvý? Je mrtvý řidič z dodávky, ve které umřely děti? Mám v tom zmatek.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání