Herečka měla dojem, že se zrovna natáčí běžná scéna, když do záběru vběhla vrchní sestra Mery alias Sabina Laurinová (48), navíc s bonboniérou v ruce. Vše bylo totiž předem domluvené s režisérem a poslední klapka se proměnila v gratulaci pro Gondíkovou.

„V první chvíli jsem si myslela, že se Sabina zbláznila, protože vyběhla s úplně jinou bonboniérou,“ nejdřív nechápala brunetka, ovšem po chvíli jí to došlo. Pak už neměla daleko k slzám. „Fakt jsem si říkala, že jí asi není dobře, ale pak řekla, že mám narozeniny. To bylo hrozně milé překvapení. Děkuji za něj,“ usmívala se Adéla, která dostala od dalších kolegů také velkou kytici.

VIDEO: Adéla Gondíková v novém seriálu Sestřičky

Video
Video se připravuje ...

Adéla Gondíková v novém seriálu Sestřičky FTV Prima

Ačkoliv narozeniny tak trávila v ateliérech seriálu Sestřičky Modrý kód, jejichž první díl uvidí diváci Primy už v sobotu 29. srpna ve 20:13, pravá oslava s manželem Jiřím Langmajerem (54) ji prý teprve čeká, a to o víkendu.

Herečka prý ale už tuší, jaký dárek se pro ni chystá. „O jeden dárek jsem si napsala Ježíškovi. Takže dostanu, doufám, věšák na prádlo,“  uvedla pro Showtime Gondíková s tím, že ten starý se už rozbil. „Já potřebuju praktické dary, takže ještě nějaký krém na ksicht - na vrásky,“ dodala s nadhledem.

VIDEO: Sabina Laurinová v Sestřičkách: Vysnila si příběh s kolegou

Video
Video se připravuje ...

Sabina Laurinová v Sestřičkách: Vysnila si příběh s kolegou FTV Prima

Fotogalerie
36 fotografií